INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Probleme pentru fostul coleg al lui Adi Mutu: „Bandiții care l-au jefuit pe Luca Toni aveau accent est-european”

Fostul mare atacant italian, coleg cu Adrian Mutu la Fiorentina, Luca Toni a fost atacat în propria casă de trei indivizi mascați
Fostul mare atacant italian, coleg cu Adrian Mutu la Fiorentina, Luca Toni a fost atacat în propria casă de trei indivizi mascați

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 14:01 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 23:12

Fostul mare atacant italian, coleg cu Adrian Mutu la Fiorentina, Luca Toni a fost atacat în propria casă de trei indivizi mascați, care l-au lovit cu patul pistolului înainte de a-i lega pe el și pe membrii familiei. Au dispărut cu mai multe obiecte de valoare.

Despre atacul asupra lui Luca Toni s-a aflat sâmbătă. Iar astăzi, Gazzetta dello Sport a dezvăluit mai multe amănunte. Fostul internațional italian, 43 de ani, campion mondial cu squadra azzurra în 2006, coleg cu Adrian Mutu la Fiorentina în 2006-2007, a descoperit o imagine de film thriller când a ajuns acasă, cu cei doi copii, Bianca (7 ani) și Leonardo (6). Înăuntru, erau trei bandiți mascați cu cagule și înarmați. Soția, soacra și bona erau toate legate. Toni și cei doi copii au fost și ei imobilizați, fotbalistul fiind lovit în cap cu patul pistolului. 

„Bandiții care l-au jefuit pe Luca Toni aveau accent est-european”

„Cei trei răufăcători aveau accent est-european", a scris cotidianul peninsular. Au luat mai multe obiecte de valoare, inclusiv câteva ceasuri Rolex, și au dispărut cu o mașină furată, un Audi A3. „Ce contează cel mai mult este că toți ai mei sunt bine, dar sunt traumatizați după o spaimă cumplită", a comentat Toni pe Instagram.

97 de goluria marcat Luca Toni în 147 de meciuri de campionat la Palermo (50) și Fiorentina (47)

47 de selecțiia adunat Toni la naționala Italiei, pentru care a înscris 16 goluri

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Istvan Kovacs, la centru în Liga Campionilor! Arbitrul român va conduce meciul unui gigant european

Zinedine Zidane și-a salvat postul cu Barcelona » Francezul, mult peste Jose Mourinho în El Clasico!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
penultimul
penultimul  •  26 Octombrie 2020, 05:01

Apoi puneti un ucrainian, un maghiar, un roman si un bulgar sa vorbeasca italiana/engleza sau franceza - n-ai un accent est-european ci un buchet

talpaiadului
talpaiadului  •  25 Octombrie 2020, 15:11

"Bandiții care l-au jefuit pe Luca Toni aveau accent est-european”. Probabil unul dintre banditi era Mutu, ca remuneratia dupa buget FRF e mica si cocaina scumpa, coane Fanica :) :) :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează