INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Proprietarii lui Liverpool au avut pierderi de peste 40 de milioane de lire sterline

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2009 00:00

Compania deţinută de americanii Tom Hicks şi George Gillett, proprietara clubului Liverpool, a avut pierderi de 42,6 milioane de lire sterline anul trecut, informează Reuters.

Firma are şi datorii în valoare de 350 de milioane de lire sterline, iar acestea trebuie plătite până la 24 iulie. Liverpool a înregistrat anul trecut un profit de 10,2 milioane de lire sterline, dar este în pierdere după ce a achitat 36,5 milioane.

"În cazul în care proprietarii nu fac rost de mai mulţi fani, clubul se îndreaptă spre o mare problemă. Viitorul nu pare să fie prea bun. Cu cât citeşti mai mult cifrele, cu atât este mai clar că patronii nu au resursele necesare ca să-şi atingă obiectivele nici măcar anul viitor. Toţi cei de la Liverpool trebuie să fie îngrijoraţi", a spus un analist financiar.

Reprezentanţii clubului au anunţat că negociază refinanţarea împrumutului şi susţin că formaţia nu va avea probleme din această cauză.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  05 Iunie 2009, 16:11

Auzi la riise81: "belelele vine" :))

 •  05 Iunie 2009, 14:54

sa va iau steaua in p.ul@

riise81
riise81  •  05 Iunie 2009, 14:11

sa plece sobolanii aia de americani care au venit sa scoataprofit si atat....ce legaturta au fanii, de unde naibii ai tradus asta...belelele vine de la fatpul ca au cerut astia imprumut de sute de milioane pt noul stadion, si ca trageau bani din liverpool sa duca la echipele lor imputite din state, de baseball si hochei

Vezi toate comentariile (7)
Comentează