INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG e acuzată că vânează antrenori prin spatele lui Pochettino, dar Leonardo face un anunț surprinzător

Articol de - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 12:08 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 12:08

Directorul sportiv al lui PSG, brazilianul Leonardo, neagă categoric orice posibilitate de despărțire de antrenorul argentinian Mauricio Pochettino: „Nu a cerut niciodată să plece și niciun club nu ne-a contactat pentru el".

Unul din subiectele fierbinți ale zilei în Franța și Anglia este, fără îndoială, Mauricio Pochettino. 

Numele antrenorului lui Paris Saint-Germain e asociat de zile întregi cu Manchester United, care și-a pus manager interimar (Ralf Rangnick), sau, în general, este legat de nemulțumirile crescânde de la Paris. 

O situație ce provoacă destule zvonuri despre posibilul său rămas bun în condițiile unei instalări vehiculate a lui Zidane pe banca echipei lui Messi, Neymar și Mbappé.

Respect pentru Zidane, dar „nu vrem să plece Pochettino”

În acest sens, vicecampioana Franței, prin vocea directorului sportiv Leonardo, a ținut să lămurească situația, negând categoric orice posibilitate de despărțire de antrenorul argentinian. 

Într-o declarație preluată de AFP, managerul brazilian a întărit: „Nu vrem să plece Pochettino! Nu a cerut niciodată să plece și niciun club nu ne-a contactat pentru el". 

Tot el a comentat zvonurile unor negocieri cu Zidane: „Avem un mare respect pentru el, pentru ceea ce a făcut ca jucător și antrenor, dar pot afirma răspicat că nu există contacte și nu a fost nicio întâlnire cu el. Este ridicol să ne imaginăm că o discuție cu Zidane ar fi putut avea loc într-un hotel mare, la Paris, în fața lumii".

Cum a reacționat Pochettino: „Iubesc clubul și fanii”

„Ceea ce face un alt club în acest moment nu este problema mea. Trebuie să mă concentrez pe Paris Saint-Germain. Deci, nu voi face greșeala să vorbesc. În trecut, când eram la Espanyol, visul meu era să-l întâlnesc pe Sir Alex Ferguson, și orice spun acum poate fi înțeles greșit și în afara contextului. Am fost jucător la PSG și iubesc clubul, iubesc și fanii. Cred că este un moment fantastic pentru a fi la acest club”, a reacționat Pochettino.

Citește și: 

Juventus tremură! „Bătrâna Doamnă” e investigată pentru fraudă contabilă

După rușinea din Conference League, Tottenham se afundă în datorii! Antonio Conte, dezamăgit: „Nu sunt magician”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează