INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Atac la antrenor? După ce PSG s-a încurcat în Ligue 1, Kylian Mbappe a fost aspru criticat pentru mesajul postat pe Instagram

Kylian Mbappe // FOTO: Imago
Kylian Mbappe // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 10:27 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 11:05

PSG a remizat în Ligue 1, 0-0 cu Reims, iar după meci starul Kylian Mbappe s-a declarat nemulțumit de tactica antrenorului Christophe Galtier.

Fără Lionel Messi și cu Neymar pe bancă, Mbappe a fost folosit ca atacant central, într-un sistem 3-5-2, spre nemulțumirea sa.

Barcelona, victorie chinuită în La Liga » Vedeta de la Celta Vigo surprinde: „Egalul nu ne-ar fi mulțumit! Au tras de timp pe final” + Ce spune Xavi
BARCELONA - CELTA VIGO 1-0
Barcelona, victorie chinuită în La Liga » Vedeta de la Celta Vigo surprinde: „Egalul nu ne-ar fi mulțumit! Au tras de timp pe final” + Ce spune Xavi

Kylian Mbappe, deranjat de antrenor după Reims - PSG

La finalul partidei, Mbappe a postat un mesaj pe Instagram pe care presa din Franța l-a perceput ca pe un atac la adresa antrenorului. Ulterior, francezul a șters postarea.

„Meci egal, ne revedem marți” a scris Mbappe, care a folosit și două hashtag-uri: „##cicestparis” (n.r. - Aici e Paris) și „#pivotgang”. Ultimul e văzut ca o referire la faptul că a fost folosit ca atacant, deși el preferă alt post.

Francezii scriu că Mbappe a fost nemulțumit de faptul că a fost folosit ca numărul 9 și că nu a jucat extremă, așa cum s-a întâmplat la naționala Franței.

Kylian Mbappe: „Am mai multă libertate la națională”

După duelul dintre Franța și Austria, 2-0, Mbappe a vorbit despre rolul pe care-l joacă în națională și s-a declarat încântat de cum îl folosește selecționerul Didier Deschamps.

Am mai multă libertate la națională. Antrenorul știe că există un număr 9 în echipă, ca Giroud, care îi ține ocupați pe fundașii adverși. Iar eu pot să «dansez», să caut spațiu și să cer mingea. La PSG e diferit. Mi se cere să fiu pivot”, a spus atunci Mbappe.

PSG, lider în Franța

După 10 partide, PSG e lider în Ligue 1, cu 26 de puncte (8 victorii, 2 egaluri). Trupa lui Galtier este urmată de Lorient (25 de puncte) și Marseille (23).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Borna istorică stabilită de Cristiano Ronaldo, după golul marcat cu Everton

Ce scriu italienii despre Ionuț Radu, care a încasat 4 goluri de la Napoli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează