INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

PSG nu cedează ușor. Ce așteaptă de la Kylian Mbappe înaintea plecării la Real

Kylian Mbappe trebuie să plătească pentru transferul la Real / Foto: Imago
Kylian Mbappe trebuie să plătească pentru transferul la Real / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 18:25 / Actualizat luni, 25 martie 2024 19:26

Publicația The Athletic dezvăluie existența unui acord de milioane de euro între PSG și internaționalul francez.

Toată lumea îl vede pe Kylian Mbappe la Real Madrid, în vară, însă oficializarea transferului său de la PSG întârzie. Motivul? Publicația britanică The Athletic dezvăluie că actualul club al internaționalului francez așteaptă din partea lui o compensație.

PSG așteaptă o compensație de la Kylian Mbappe

O sumă de ordinul milioanelor de euro, ce ar urma să fie dedusă din bonusul pe care Madridul i l-a pregătit. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, Real i-a promis 100 de milioane de euro la semnătură, cotidianul francez L'Equipe a aflat de 150 de milioane.

Kylian Mbappé ar fi renunțat deja la 80 de milioane de euro, pe care PSG trebuia să-i plătească vara trecută, a dezvăluit același L'Equipe. Era vorba despre un bonus de fidelitate, care a „picat” după ce a refuzat să-și prelungească acordul scadent în 2024.

Data oficializării ar putea depinde și de o eventuală ciocnire Real Madrid - PSG în Liga Campionilor

Dacă The Athletic pretinde că Paris SG va oficializa transferul atacantului la Real abia după ce va încasa compensația amintită, RMC Sport a vehiculat un alt motiv pentru acalmia care domnește în ultima vreme.

Un cunoscut al jucătorului le-ar fi dezvăluit celor de la RMC că atâta timp cât există posibilitatea ca echipele să se întâlnească în Liga Campionilor, niciun anunț nu va fi făcut. Iar Real și PSG s-ar putea înfrunta în finală!

Ce spune Kylian Mbappe despre plecarea de la PSG

Altfel, după recenta convocare la lotul național, Mbappe a fost întrebat de reporterii francezi în ce stadiu se află vehiculatul său transfer la Madrid. Răspunsul căpitanului ”Les Bleus”: „Nu am anunțat nimic pentru că nu aveam nimic de anunțat. În ziua în care voi avea ceva de anunțat, o voi face. Nu m-am ascuns niciodată.

Îmi pare rău că vă dezamăgesc, dar nu am nimic suculent de anunțat. Pot spune doar că lucrurile vor fi clare până la startul Campionatului European, astfel încât să mă pot concentra exclusiv pe echipa națională”.

VIDEO. Premier GSP » Pe cine ar prefera Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

Ați mai putea citi:

Un dublu campion mondial a ajuns în faliment. Ce sume uriașe datorează și la ce a trebuit să renunțe!

Banii la care ne uităm cu jind vor fi și mai mulți odată cu schimbarea formatului Ligii Campionilor » Cum se modifică primele pentru rezultate și pentru calificări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează