INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG l-a iertat: „Neymar a făcut greșeli, dar e un patrimoniu al fotbalului, nu doar al nostru”

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 09:53

Directorul sportiv de la PSG, Leonardo, nu-l mai critică pe Neymar (27 de ani) după o vară agitată, în care a încercat să forțeze întoarcerea la Barcelona.

În sfârșit, după multă tensiune, Parisul s-a mai liniștit. Vara a trecut, și Neymar e tot pe Parc des Princes. 

„Lumea știe că am vrut să plec, am făcut totul pentru a pleca, am anunțat foarte limpede, dar, din păcate, nu am fost lăsat. Dacă nu-ți place locul în care muncești, atunci cauți altul. Nu e ceva împotriva clubului, e ceva personal, am motivele mele. Acum, mă gândesc doar la PSG. Sunt încă jucătorul lui PSG și îmi doresc să fiu fericit pe teren”, afirma brazilianul după ce a înscris golul victoriei la 1-0 cu Strasbourg.

„Totul pare o poveste de Hollywood. Nu e un băiat rău”

Nici Leonardo, directorul sportiv atât de vehement la un moment dat împotriva compatriotului său, nu-l mai critică. Din contră. Spune că „Neymar a făcut greșeli”, însă evidențiază și aspectele pozitive. Multe. 

„A comunicat bine, sincer, direct, modest. A început să muncească serios, se antrenează, nu întârzie niciodată, s-a comportat foarte bine", l-a descris fostul campion mondial. „A tăcut, a jucat și a marcat un gol spectaculos. Totul pare o poveste de Hollywood. Nu e un băiat rău. Și e un patrimoniu al fotbalului, nu doar al lui PSG”. 

PSG, fără tripleta Neymar - Mbappé - Cavani

Leonardo vorbește despre Neymar, însă brazilianul nu joacă în primul meci important al sezonului. E suspendat. Nici celelalte două staruri ale atacului parizian nu sunt în lot. Nici Mbappé, nici Cavani nu s-au refăcut complet după leziunile musculare. La Real, e și mai rău. Marcelo e al 12-lea jucător accidentat în acest început de stagiune.

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO I-a dat un cap în gură! Bătaie între coechipieri la Aston Villa: „Are un pic de furie în el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close