INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Conducerea lui PSG pune piciorul în prag: „Messi - Mbappe - Neymar nu e un trio pentru un singur an” + Atac la Real Madrid

Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 10:45 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 12:16

Leonardo Araujo (52 de ani), directorul sportiv de la PSG, îl vede pe Kylian Mbappe (22) și sezonul viitor în Paris. Oficialul vicecampioanei din Ligue 1 a trimis săgeți în direcția Real Madrid.

Kylian Mbappe a fost protagonistul uneia dintre telenovelele ultimei perioade de mercato. Real Madrid a dorit să-l transfere pe atacantul francez, căruia îi va expira contractul cu PSG în vara anului 2022. Vicecampioana La Liga a oferit mai întâi 180 de milioane de euro, era dispusă să urce oferta la 200 de milioane de euro, dar PSG a ignorat complet propunerile primite.

Acum, la două săptămâni după încheierea perioadei de transferuri, directorul sportiv al PSG-ului, Leonardo, a criticat Real Madrid pentru strategia adoptată în „operațiunea Mbappe”.

Oficialul lui PSG anunță: „Nu îl văd pe Mbappe să plece”

„Nu am fost fericiți cu comportamentul celor de la Real Madrid. Să începi negocierile pentru unul dintre cel mai buni jucători ai lumii în ultima săptămână de transferuri a generat o situație care nu ne-a plăcut. Am fost clari în privința poziției noastre față de oferta primită. Nu a fost suficient de mare, a fost mai mică decât ce am plătit noi. Iar ultima ofertă, despre care au vorbit, nu a mai venit. 

Nu-ți poți organiza planurile în perioada de transferuri pentru două, trei luni, iar apoi să-ți schimbi strategia în felul ăsta”, a spus Leonardo pentru Canal +, citat de Marca.

Nu îl văd pe Mbappe să plece la finalul sezonului. Nimeni nu se gândește la viitorul clubului fără Kylian. Kylian reprezintă diferența dintre ce e superficial și ce adânc. Relația lui Kylian cu PSG este adâncă. De asta nu ne gândim la nimic. Kylian reprezintă multe lucruri. Nu doar că este francez și unul dintre cel mai buni jucători ai lumii, dar are un fel de-a fi care ne place, care place tuturor. 

Messi, Neymar și Mbappe nu este un trio la care să te uiți pentru un singur an”, a adăugat oficialul clubului parizian.

Pentru ca Mbappe să rămână la PSG și mai departe de sezonul în curs, va trebui ca acesta să accepte o propunere de prelungire a contractului, lucru puțin probabil în prezent. Mbappe a refuzat deja câteva oferte din partea clubului, visul său fiind de a juca într-o bună zi pentru Real Madrid. Vara viitoare, acesta s-ar putea împlini.

VIDEO. Goluri speciale înscrise de Kylian Mbappe la PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Manchester United, dezastru total în Liga Campionilor! Statisticile care denotă neputința englezilor

Mircea Lucescu, după egalul dramatic cu Benfica: „Din această perspectivă, noi am câștigat” + Nu a mai criticat arbitrii!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează