INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG atacă L'Equipe în cazul Messi: „Nu putem accepta așa ceva pe prima pagină!”

PSG atacă L'Equipe în cazul lui Messi // sursa foto: Imago
PSG atacă L'Equipe în cazul lui Messi // sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 11:22 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 11:41

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, acuză L'Equipe că ar fi publicat sume false din contractul lui Lionel Messi (34 de ani). 

După ce L'Equipe a publicat detaliile înțelegerii dintre Messi și PSG, Leonardo a a acuzat că articolul conține informații inexacte, adăugând totodată că el nu poate oferi „cifrele corecte din cauza clauzelor de confidențialitate”. 

Leonardo: „Este o lipsă de respect”

„Nu putem accepta acest lucru pe prima pagină a unui ziar precum L'Equipe. Este inacceptabil! Acele detalii sunt complet false. Am vrut să spun asta. Cred că este o lipsă de respect și nu ne-a plăcut. Nu înțeleg momentul. Acele detalii sunt foarte departe de adevăr, de durată și de cifre. 

Există clauze de confidențialitate, dar pot spune că nu acela este adevărul. Durata contractului este de doi ani. Este greșit și nu ne-a plăcut”, a spus directorul sportiv al lui PSG la conferința de presă dinaintea meciului cu Lyon.

Ce a publicat L`Equipe despre contractul semnat de Messi cu PSG:

PSG atacă L'Equipe în cazul Messi: „Nu putem accepta așa ceva pe prima pagină!”
Prima pagină din L`Equipe care i-a enervat pe șefii lui PSG

Messi va primi un salariu net de 110 milioane de euro pe trei sezoane, cu condiția să ducă până la sfârșit întregul contract pe care l-a semnat cu PSG, care este împărțit în doi ani, plus un an opțional. 

În primul său sezon, atacantul născut în Rosario va câștiga 30 milioane de euro. În următoarele două sezoane, el va primi câte 40 de milioane de euro pe sezon, potrivit L'Equipe.

Messi urmează să-și facă debutul pe Parc des Princes în meciul de duminică împotriva lui Lyon, după ce a fost titular în prima etapă a Ligii Campionilor în deplasarea de la Brugge, scor 1-1.

Articol de Sebastian Vasile

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Bătaie generală la meciul campioanei din Ligue 1! Fanii au făcut prăpăd » Poliția, pe gazon

Lucescu, în culmea furiei, urlând la arbitru! Un meci nebun, câștigat dintr-un penalty în minutul 90+7!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dragan
dragan  •  19 Septembrie 2021, 19:39

sa te bucuri ca bati, la fotbal, Luxemburg-ul si ca joci acasa un meci decisiv cu Armenia!!!???!!!! Doamne-Dumnezeule, ai mila!

dragan
dragan  •  19 Septembrie 2021, 19:06

becali, rotaru, badea, dragomir, etc si etc, si-au retrocedat-mina-n mina- jumatate din tara si TOT fotbalul romanesc si voi va dati de ceasul mortii sa aflati daca a fost- sau nu- penalty la Craiova? ati innebunit de tot? va pierdeti ultimii banuti in cele 5000 de case de pariuri si mai vorbiti despre viitor? incredibil- macar dictatura comunista v-a trimis (obligatoriu) la scoala si v-a lasat cu un acoperis deasupra capului: o sa vi-l pierdeti si pe asta- trei sferturi din prostituatele Europei sint de cetatenie romana si voi va credeti lover-boy-ii lumii! nu mai aveti sport, educatie, cultura- nu mai aveti decit fandoseala asta de neintelesi rataciti! si tot voi vorbiti peste rind? ce naiba mai e in mintea voastra si ce mai asteptati- n-ati inteles ca nu mai reprezentati nimic pentru nimeni? halal sa va fie- de treizeci de ani va tirguiti viata pe-o taraba pe linga nu mai trece nimeni si asteptati, in frig, o zi care a trecut de ieri si care n-o sa se mai intoarca! de ce? e simplu: fiindca n-o meritati!

melcul_furios
melcul_furios  •  19 Septembrie 2021, 18:26
Postat de michael pe 19 Septembrie 2021, 17:09

”melcule_furios”, vorbești numai prostii!! Zici tu ” Messi este unul din cei mai buni in fotbal, lumea se uita la el si asta inseamna bani intrati in sport si salariu mare pentru el, asa cum si alti sportivi castiga multi bani, sau actori ori manageri. Si este simplu - e in primii 10 din lume in domeniul lui” Ai vrut să spui că Messi a fost cel mai bun din lume, dar nu mai este!! Uită-te și tu în jurul tău și vezi câte goluri au marcat de la începutul campionatelor, cei mai buni fotbaliști! Qatarezul are mulți fotbaliști pe care îl plătește că nu are ce face cu banii, nu fiindcă sunt cei mai buni! Ce zici de Ramos care nici nu a pus piciorul pe minge până acuma? Pentru ce ia salariul care în are? Știu, vei spune, ”sunt banii lui și face ce vrea”, dar......un om cu ”coloană vertebrală” nu ar pute plăti astfel de salarii în timp ce mai mult de 1/4 din populația planetei trăiește la limita existenței umane.

Sunt 2 aspecte diferite aici - cat merita Messi si apoi oamenii aia care castiga putin. Messi este un nume care atrage interesul, exact asa cum este si Cristiano Ronaldo. Lumea vrea sa ii vada pe Ronaldo, Messi, Neymar etc, nu pe Valverde, Vinicius Jr, Greenwood sau Lingard. Partea a doua, cu oamenii care castiga putin este ce spun eu - atata timp cat nu au educatie, nu fac ceva aparte si doar muncesc fizic atunci e firesc ca salariul lor sa fie foarte mic, din pacate, in functie de tara. Facand acelasi lucru intr-un sat din Romania sau in Bucuresti inseamna alt salariu, la fel cum salariul minim in Germania e mai mare decat in Romania si mult mai mare decat in India, de exemplu. Vezi in orasul tau cat castiga un salahor si cat castiga un instalator, de exemplu si apoi spune-le ca nu este corect, ca amandoi sunt oameni si ar trebui sa o duca bine.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează