INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

VIDEO INCREDIBIL Bătaie generală la meciul campioanei din Ligue 1! Fanii au făcut prăpăd » Poliția, pe gazon

La pauza meciului dintre Lens și campioana Franței Lille, au existat incidente extrem de grave! +18   FOTO
La pauza meciului dintre Lens și campioana Franței Lille, au existat incidente extrem de grave!

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 20:05 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 20:30

LIGUE 1. La pauza meciului dintre Lens și Lille, campioana Franței, au existat incidente extrem de grave!

Un grup de ultrași din tabăra gazdelor de la Lens - 100, estimează L'Equipe - au sărit pe teren pentru a ajunge să se bată cu fanii lui Lille.

+14 FOTO

Repriza a doua a fost reluată cu 30 de minute întârziere, după ce poliția i-a separat și evacuat din arenă pe huligani. Câțiva ultrași au fost arestați chiar pe gazon, notează sursa citată!

„Partida va fi suspendată în cazul unor noi incidente”, a anunțat crainicul stadionului. La pauză, scorul era 0-0. Suporterii nu au recidivat, iar partida s-a încheiat pe teren, cu victoria lui Lens, 1-0, grație golului marcat de Przemyslaw Frankowski în minutul 74.

Provocările au debutat când spectatorii au început să arunce cu diverse obiecte în tribuna rivalilor. Lens - Lille este derby-ul regiunii nordice Hauts-de-France.

Ce se întâmplă în Ligue 1?!

LIGUE 1. În urmă cu o lună, partida dintre Nice și Marseille a fost întreruptă în minutul 75, la scorul de 1-0, după o încăierare generală, în care au fost implicați și fanii gazdelor. Roxana Mărăcineanu, ministrul sportului din Franța, condamnă evenimentele reprobabile de pe arena „Allianz Riviera”.

„Lupt împotriva urii și lipsei de educație din stadioane. Liga Profesionistă de Fotbal și reprezentanții cluburilor trebuie să fie responsabili și să aplice sancțiuni, în concordanță cu ce se întâmplă și cu ce văd pe teren. Este inacceptabil ca suporterii să arunce obiecte, să fie violenți și să intre pe teren.

Cluburile care găzduiesc meciurile sunt principalele responsabile pentru siguranța jucătorilor, a staff-ului tehnic și a arbitrilor, dar și pentru ceea ce se întâmplă în tribune.

Îmi rezerv dreptul să depun plângere împotriva acestei agresiuni. Am văzut că autoritățile au preluat cazul. Sper că își vor putea desfășura activitatea în liniște și că vor fi dosare penale pentru cei găsiți responsabili. Ulterior, vreau ca autoritățile din sport să ia măsurile disciplinare necesare și să fie un exemplu. Am luptat ca suporterii să revină pe stadioane și ca meciurile să nu se dispute cu porțile închise”, a declarat Roxana Mărăcineanu pentru France Info.

Citește mai multe știri de actualitate:

Surpriza pregătită de Barcelona pentru sezonul viitor » Imaginile publicate în Spania

Pogba, înapoi la Juventus? Mino Raiola a oferit răspunsul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1192267547959961
Soso Van Sosorijk  •  19 Septembrie 2021, 09:07
Postat de Nicolae Ceausu pe 18 Septembrie 2021, 21:44

ce regiune ? hauts de france ? ba baieti vedeti ca regiunea se numeste nord- pas de calais ... hauts de france o exista doar in imaginatia voastra ... v -a format nea ovi nu-i asa ? numai el se mai amuza de west ham care e in estul londrei... de unde sa stie el ca primaria newham din estul londrei e formata din east ham si west ham

Hauts de France este regiunea iar ea are departamente: Departament Nord Departament Pas de Calais Departament Oise Departament Aisne Departament Some Greu la deal cand nu te informezi. Cat despre Franta... O tara decazuta in mizerie si pierduta iremediabil si irevocabil in mana imigrantilor, atat a celor naturalizatia cat mai ales a celor aflati in tranzit.

fibra
fibra  •  19 Septembrie 2021, 08:36

*** sunt peste tot in lume.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_dm
andy_dm  •  18 Septembrie 2021, 22:10
Postat de Nicolae Ceausu pe 18 Septembrie 2021, 21:44

ce regiune ? hauts de france ? ba baieti vedeti ca regiunea se numeste nord- pas de calais ... hauts de france o exista doar in imaginatia voastra ... v -a format nea ovi nu-i asa ? numai el se mai amuza de west ham care e in estul londrei... de unde sa stie el ca primaria newham din estul londrei e formata din east ham si west ham

Pai la ce va si asteptati de la unii care scriu intr-o fituica buna doar pentru impachetat pestele? Astia au facut scoala la ff

Vezi toate comentariile (5)
Comentează