INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV - OLEKSANDRIA 1-0

VIDEO Lucescu, în culmea furiei, țipând la arbitru! Un meci nebun, tranșat dintr-un penalty în minutul 90+7!

Lucescu, în culmea furiei, urlând la arbitru
Lucescu, în culmea furiei, urlând la arbitru

Articol de - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 10:34 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 11:15

Mircea Lucescu (76 de ani) i-a reproșat mai multe decizii „centralului” Dmytro Krivușkin, dar acesta i-a oferit lovitura de pedeapsă câștigătoare în prelungiri, cu ajutorul VAR. „Penaltyul a fost sută la sută”, a spus Lucescu, după 1-0 cu Oleksandria. Dinamo Kiev rămâne la trei puncte în fața lui Șahtior.

Ar fi fost prea mult pentru Mircea Lucescu. După 0-0 cu Benfica, în Ligă, cu gol anulat în prelungiri, meciul cu Oleksandria, de sâmbătă, se îndrepta spre un rezultat similar la Kiev.

Mircea Lucescu i-a urlat în față arbitrului!

Tehnicianul lui Dinamo Kiev deja era extrem de nervos, furios pe arbitru. Chiar înaintea pauzei, Mircea Lucescu i-a reproșat pe un ton vehement că a dat fault în atac la Buialski, deși mijlocașul gazdelor fusese cel oprit neregulamentar. Lucescu s-a oprit în fața „centralului” Dmitro Krivușkin, gesticulând și urlând la el. În cele din urmă, s-a liniștit.

Eliminare în minutul 90+13!

Finalul a fost și mai agitat. În 90+7, Dmytro Krivușkin a dictat penalty pentru Dinamo, după ce a fost avertizat de VAR și a revăzut acțiunea pe monitorul de la marginea terenului. Garmaș a fost tras de tricou! Țigankov a marcat, și alb-albaștrii păstrează trei puncte avans față de Șahtior. Dar partida de pe „Olimpiski” nu se încheiase. În al 13-lea minut de prelungire, Kiriuhanțev (Oleksandria) l-a împins cu capul în frunte pe Șabanov, fiind eliminat. Șabanov a exagerat însă căderea.

Mircea Lucescu: „Nu e nicio îndoială asupra loviturii de pedeapsă”

„Ne-am presat adversarii până i-am forțat să facă o greșeală la acel penalty. Nu e nicio îndoială asupra loviturii de pedeapsă. A fost sută la sută”, a declarat Lucescu, la sfârșit, presei ucrainene. A trăit aceleași emoții puternice ca la egalul contra Benficăi: „La un moment dat, am crezut că povestea meciului cu Benfica se va repeta. Dar, repet, toți cei care au văzut înregistrarea acelui 11 metri spun că a fost corect”.

Mircea Lucescu poate cuceri al 36-lea trofeu

Miercuri, altă provocare pentru antrenor. Supercupa Ucrainei cu Șahtior. Poate cuceri al 4-lea trofeu la Kiev, al 36-lea al carierei.

Viktor Țigankov: „Numai cu o asemenea stare poți învinge”

La zona mixtă, Viktor Țigankov, marele talent al lui Dinamo, a fost întrebat dacă l-a mai văzut pe Lucescu atât de nervos. A răspuns: „Este omul care a câștigat atât de mult în viață și care continuă să câștige. Numai cu o asemenea stare, cu o asemenea motivație poți să învingi atât de mult și pe o perioadă atât de lungă”.

De când a venit Lucescu, nu doar eu, ci întreaga echipă a început să joace mai bine. Ca toți colegii mei, încerc să absorb ca un burete tot ce ne spune Lucescu. Să cresc în fiecare zi, în fiecare antrenament, în fiecare meci
- Viktor Țigankov, mijlocaș Dinamo Kiev

35 de victoriiare Mircea Lucescu în 52 de meciuri la Dinamo Kiev (10 egaluri și 7 înfrângeri, golaveraj 102-37)

VIDEO Imagini colosale de acum 26 de ani cu Mircea Lucescu, Andone și Ioanițoaia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Bătaie generală la meciul campioanei din Ligue 1! Fanii au făcut prăpăd » Poliția, pe gazon

Surpriza pregătită de Barcelona pentru sezonul viitor » Imaginile publicate în Spania

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dobrin
dobrin  •  19 Septembrie 2021, 15:18

Trist. Ca pe vremuri in Divizia A.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  19 Septembrie 2021, 14:20

Numai niște *** pot contesta valoarea lui Lucescu ,atat ca fost jucător cat si ca antrenor!Daca s-ar fi legat de caracter,da....Dar ca antrenor este peste toti antrenorii din ultimii 30 de ani in Romania!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Septembrie 2021, 13:49
Postat de bluerush pe 19 Septembrie 2021, 11:34

Decat sa castigi asa mai bine te lasi. Cand ma gandesc ca multi au impresia ca daca vine omul asta la nationala noi o sa devenim campioni mondiali ma apuca groaza.

Hai lasă vrăjeala că Lucescu (cel mai mare antrenor pe care la avut România vreodată) este cu MUUUULTE clase peste orice alt antrenor de la noi , inclusiv Olăroiu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează