INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Achiziție inedită a lui Marco Verratti: „Sunt primul fotbalist din lume care a cumpărat o insulă în metavers”

Marco Veratti // Foto: Imago
Marco Veratti // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 19:50 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 20:55

Marco Verratti (29 de ani) a vorbit despre ultima sa achiziție, una de-a dreptul inedită. Mijlocașul celor de la PSG și-a cumpărat o insulă în metavers.

Într-un interviu acordat celor de la Calciomercato, internaționalul italian a dezvăluit că și-a cumpărat o insulă în metavers. Verratti a dezvăluit motivele care l-au convins să facă acest pas, dar și cum vede evoluția metavers.

Un jucător de la CFR Cluj a fost propus la FCSB. Agentul dezvăluie: „Am vorbit cu Becali” + Patronul roş-albaştrilor a confirmat
FCSB
Un jucător de la CFR Cluj a fost propus la FCSB. Agentul dezvăluie: „Am vorbit cu Becali” + Patronul roş-albaştrilor a confirmat

Verratti: „Sunt primul fotbalist din lume care a cumpărat o insulă în metavers”

Metaversul este un univers virtual în care oamenii, prin intermediu unui avatar, se pot juca, pot lucra şi comunica într-un mediu online. Un NFT poate fi asociat cu un act digital de proprietate combinat cu un certificat digital de autenticitate.

Mijlocașul celor de la PSG a cumpărat una dintre cele 25 de insule digitale oferite spre vânzare pe The Sandbox de Exclusible, o piață specializată în NFT-uri de lux.

„Am fost foarte dornic să ating acest obiectiv primul. Cred cu tărie în noile tehnologii și de aceea mi-am dorit să fiu un exemplu de urmat pentru mulți alții. Nu am considerat niciodată că este o nebunie. Am crezut imediat că este o idee interesantă și că mă pot distra”, a spus Verratti.

Întrebat despre părerea apropiaților vizavi de achiziția sa, Marco Verratti a dezvăluit că aceștia nu au fost deloc suprinși. Mai mult, italianul a dezvăluit că Leandro Paredes și Neymar, colegii săi de la PSG sunt la rândul lor interesați de metavers. 

„Nu au fost surprinși, dimpotrivă, mulți dintre ei vor să participe acum. Am avut deja experiențe similare cu Neymar și Paredes, de exemplu prin achiziționarea unui Bored Ape (n.r. un alt NFT)”, a răspuns Verratti.

Verratti a spus că „insula” sa va avea, desigur, și un stadion, iar mijlocașul italian crede că anul acesta se vor juca primele meciuri de fotbal în metavers.

VIDEO. Rezumatul meciului PSG - Rennes 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pică transferul lui Mbappe la Real? Ce s-ar fi întâmplat în ultimele 24h: „Cutremur!”

Barcelona a pus ochii pe un fundaș de clasă » Costă 40.000.000 €

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  17 Februarie 2022, 11:01

Intr-o lume normala un amarat de fotbalist, oricat de bun ar fi, nu ar trebui sa cistige mai mult decit un muncitor de la salubritate...

iri_
iri_  •  17 Februarie 2022, 03:57
Postat de dobrin pe 16 Februarie 2022, 22:13

Mai are bani? Ca am si eu turnul Eiffel de vanzare...

evident, tot in metavers? :)

dobrin
dobrin  •  16 Februarie 2022, 22:13

Mai are bani? Ca am si eu turnul Eiffel de vanzare...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează