INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA FRANȚEI

PSG - MARSEILLE 2-1. Neymar, insultat după ce a cucerit Supercupa Franței: „Părinții m-au învățat să scot gunoiul afară”

Conflictul între Neymar și Álvaro González, exploziv la „clasicul” din Ligue 1, în septembrie, a continuat după Supercupa cucerită de PSG, după 2-1 cu Marseille. +8   FOTO
Conflictul între Neymar și Álvaro González, exploziv la „clasicul” din Ligue 1, în septembrie, a continuat după Supercupa cucerită de PSG, după 2-1 cu Marseille.

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 12:33 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 12:36

Conflictul între Neymar și Álvaro González, exploziv la „clasicul” din Ligue 1, în septembrie, a continuat după Supercupa cucerită de PSG, după 2-1 cu Marseille.

Mauricio Pochettino e de 11 ani antrenor. Dar, înainte de PSG, nu cucerise niciun trofeu la Espanyol, Southampton și Tottenham. La Paris, a avut nevoie de numai 12 zile pentru a triumfa. Are Supercupa Franței.

După victoria în fața eternei rivale Marseille, 2-1 în partida jucată la Lens, golul decisiv fiind marcat de el, din penalty (85), Neymar a reaprins conflictul cu spaniolul Álvaro González, fundașul lui OM. Pe 13 septembrie, la 0-1 pe "Parc des Princes", cei doi s-au "ciocnit" pe teren. Brazilianul l-a lovit cu pumnul în cap și a fost eliminat, însă, după meci, l-a acuzat de rasism pe stoperul iberic.

Acum, Neymar a postat pe Twitter: „Cine e regele, Álvaro?”. Adversarul a reacționat mai urât, insultându-l pe sud-american: „Părinții m-au învățat întotdeauna să scot gunoiul afară”. Lângă o poză cu González faultându-l brutal pe Neymar.

Neymar, brazilianul cu cele mai multe goluri pentru PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Radu Drăgușin, lăudat de Andrea Pirlo, criticat de jurnaliștii italieni » Cum s-a descurcat la primul meci ca titular la Juventus

Presa turcă aruncă bomba! Marius Șumudică, dorit de unul dintre marile cluburi din Istanbul » De ce ar depinde mutarea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
anonim91
anonim91  •  14 Ianuarie 2021, 20:18

No comment. Un papitoi. Un model negativ pt toata lumea. Nu o sa ia niciodata balonul de aur din cauza caracterului sau. Uitati va la Cafu, Dunga, Gilberto Silva etc. Parca is alt aluat fata de Neymar.

elgabri
elgabri  •  14 Ianuarie 2021, 14:24

Neymar insula o lume intreaga la fiecare meci

mattteo
mattteo  •  14 Ianuarie 2021, 14:00
Postat de paiazze pe 14 Ianuarie 2021, 13:40

Ba, ce frumos ai dus tu discutia de la fotbal la Trump... De ce am eu impresia ca esti vajnic votant PSD? Sau poate mai nou AUR, ca si ei sunt mari admiratori ai lui Trump? Unde ai vazut tu oameni portocalii in afara de maimuta aia bronzata cu spray-ul nu stiu, dar in fine... Ca sa priceapa si mintea ta, rasismul nu e limitat doar la negri. Si un negru poate fi rasist, si un mulatru poate fi vixtima a rasismului. Ca Neymar e o ***, asta e alta discutie.

Dar un alb poate fi victima rasismului, ia zi?? cand toata ziua sunt sintagme pe net "blackisbetter", "say no to whiteboys", "white boy", "white priviledge", "white extinction" si nimeni nu e bagat la inchisoare si site-urile sunt pline de abuzuri facute asupra baietilor albi spalati pe creier din America????? Alea sunt violuri. si nimeni nu plateste in lumea lor pentru asta. Ala e rasism

Vezi toate comentariile (6)
Comentează