INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - MONACO 0-2

Mbappe a tras toate gloanțele cu Barcelona, iar PSG riscă să rateze titlul în Franța! Monaco, lecție de fotbal pe Parc des Princes

Sofiane Diop  / FOTO: Twitter@AS_Monaco +4   FOTO
Sofiane Diop / FOTO: Twitter@AS_Monaco

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 23:50 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 00:09

AS Monaco s-a impus în deplasarea de la PSG, scor 2-0, și dinamitează lupta la titlu în Ligue 1. 

AS Monaco e una dintre cele mai in formă formații din Europa. Niko Kovac a creat o adevărată mașinărie de fotbal, cu 9 victorii în ultimele 10 meciuri oficiale. Surpriza produsă pe Parc des Princes o introduce în lupta pentru pozițiile de Champions League. 

PSG - Monaco 0-2. Mbappe, fără gloanțe în Ligue 1

AS Monaco a început vijelios meciul de la Parius. Mijlocașul Sofiane Diop (20 de ani) a deschis rapid scorul, în minutul 6. PSG a pedalat în gol, deși Pochettino a trimis toate vedetele disponibile încă din primul minut. Mbappe și-a consumat gloanțele în meciul din Ligă, cu Barcelona, când a înscris un hat-trick. Astăzi a fost anihilat complet. 

PSG a avut posesia balonului, dar golul a venit tot în poarta lui Navas. Guilermo Maripan a stabilit rezultatul final în minutul 51, cu un șut plasat, de la 12 metri. 

1 șutpe spațiul porții a expediat PSG în meciul cu Monaco

PSG tremură pentru titlu în Ligue 1

PSG a cucerit 7 din ultimele 8 titluri în Franța, dar în acest sezon are mari probleme. După 26 de runde ocupă doar locul 3, cu 54 de puncte. Lider e Lille (58 de puncte), urmată de Lyon (54). Parizienii tremură și pentru podium. Monaco, adversara de astăzi, s-a apropiat la doar două lungimi. 

Citește și alte știri din fotbaul european: 

Mircea Lucescu, salvat în ultima clipă în Desna - Dinamo Kiev » A egalat în prelungiri și rămâne lider!

Ianis Hagi va juca în Champions League! Anunțul făcut după victoria lui Rangers

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  22 Februarie 2021, 13:22

"Specialistii"si tutarii uita ca si Mbappe ca oricare fotbalist e si el om si atunci vin cu toate bazaconiile posibile ce le inunda neuronii personali.

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  22 Februarie 2021, 09:02

Cu cat sunt mai bogati investitorii, cu atat echipele lor produc "surprize" la pariuri..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează