INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi va juca în Champions League! Anunțul făcut după victoria lui Rangers

Ianis Hagi // foto: Twitter @ Rangers FC
Ianis Hagi // foto: Twitter @ Rangers FC

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 21:17 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 21:48

Victoria de astăzi cu Dundee United, scor 4-1, a calificat-o pe Rangers matematic în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Ianis Hagi (22 de ani) va reveni astfel în cea mai importantă competiție inter-cluburi.

Cu Ianis Hagi titular, Rangers s-a impus în fața celor de la Dundee United, scor 4-1. Mijlocașul român a deschis scorul, cu o deviere elegantă, din 8 metri, după un șut la firul ierbii al lui Aribo.

Rangers, calificată matematic în Liga Campionilor

Rangers a ajuns la 82 de puncte după victoria de astăzi și și-a asigurat prezența în calificările pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor. Pentru echipa de pe Ibrox ar fi fost suficient și un egal astăzi, din moment ce Hibernian, echipa de pe locul 3, nu va putea depăși 79 de puncte în acest sezon, chiar dacă va câștiga toate meciurile până la finalul stagiunii. Iar în Scoția primele două clasate se califică în Liga Campionilor: locul 1 merge în turul 3 preliminar pe ruta campioanelor, în timp ce locul 2 intră în turul 2 preliminar pe ruta non-campioanelor.

Ianis Hagi, jucător cu 5 goluri și 9 pase decisive în acest sezon, a jucat ultima dată în Liga Campionilor în sezonul 2019/2020, când era legitimat la Genk. Ianis a evoluat în 5 partide, acumulând 140 de minute pe teren, în care nu a contribuit decisiv la vreun gol.

VIDEO. Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Asta trebuia să facă, dar nu se poate nimic de azi pe mâine! Nu poate fi altcineva”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ce note au primit Valentin Mihăilă și Dennis Man după egalul Parmei cu Udinese: „S-a văzut puțin” / „Câteva acțiuni interesante”

SIVASSPOR - KAYSERISPOR 2-0 » Echipa lui Dan Petrescu, învinsă la Sivas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
the.fixer
the.fixer  •  22 Februarie 2021, 12:08

Glasgow Rangers o sa joace in tururile Champions League! Eanis nu o sa mai fie la vara la Rangers!

859779594095355
Nick Rasu  •  22 Februarie 2021, 02:50

Nu mai fiti rai....o sa prinda si el cave vreo 2-3 minute.... Dar oricum joaca si a fost vandut pe 3 meleoane de Euroi... Mann a fost vandut pe (7 meleoane) daca iti spune *** el o sa zica ca a luat 13 meleoane.... si nici macar nu joaca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  22 Februarie 2021, 02:12

Asta îl distruge pe Haaland !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează