INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Surpriză uriașă » PSG a fost învinsă de Nantes! Penalty ridicol al lui Neymar: „Cel mai slab din carieră?”

Lionel Messi/ foto: Guliver/GettyImages
Lionel Messi/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 00:34 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 09:34

PSG a pierdut în deplasare cu Nantes, scor 1-3, într-un meci din runda cu numărul 25 din Ligue 1.

Parizienii rămân lideri detașați în campionat, cu 59 de puncte după 25 de etape. Marseille, echipa de pe locul doi, este la 13 lungimi în spatele lui PSG, dar are un meci mai puțin disputat. OM joacă mâine împotriva lui Clermont, de la ora 21:45, în direct pe Digi Sport 4 și pe Look Sport.

PSG, învinsă categoric de Nantes

Nantes a început perfect meciul cu PSG, iar în minutul 4 scorul era deja 1-0. Muani l-a învins fără probleme pe Keylor Navas, după o pasă a lui Moses Simon. 12 minute mai târziu, gazdele și-au dublat avantajul prin Quentin Merlin, care a trimis mingea în vinclu de la marginea careului.

Spectacol în Premier League » Manchester City, învinsă într-un meci cu 5 goluri + Lupta la titlu s-a relansat
PREMIER LEAGUE
Spectacol în Premier League » Manchester City, învinsă într-un meci cu 5 goluri + Lupta la titlu s-a relansat

Neymar a avut o ocazie importantă în minutul 28, dar Alban Lafont a reușit să respingă șutul brazilianului de la colțul lung. Chiar înainte de pauză, în minutul 45+5, Nantes a marcat pentru 3-0, prin Ludovic Blas. Mijlocașul central a transformat cu emoții un penalty obținut cu ajutorul VAR-ului, după hențul în careu al lui Wijnaldum.

Neymar a reușit să reducă din diferență în minutul 47, după o pasă primită de la Messi. Brazilianul a fost aproape de „dublă” după o oră de joc, dar penalty-ul executat de el a fost reținut fără probleme de Lafont, portarul lui Nantes.

Surpriză uriașă » PSG a fost învinsă de Nantes! Penalty ridicol al lui Neymar: „Cel mai slab din carieră?”
Penalty-ul executat de Neymar

„Cel mai slab penalty din cariera lui Neymar? De puține ori vezi așa ceva în fotbalul profesionist”, a notat cotidianul spaniol Marca despre execuția ca o pasă la portar a sud-americanului.

8 pase decisiveare Lionel Messi în acest sezon de Ligue 1

După această victorie, Nantes a urcat pe locul 5 în Ligue 1, poziție ce duce în Conference League. „Canarii” au acumulat 38 de puncte în 25 de meciuri și sunt la egalitate cu Lyon, echipa de pe locul 6.

Clasamentul și programul complet din Ligue 1

Citește și:

Povestea fotbalistului cu dublă identitate, care a devenit o legendă a fotbalului italian » Cine a fost Luciano, devenit pe fals Eriberto, un jucător cu trei ani mai tânăr

Ce fac stranierii » George Pușcaș a reușit primul gol la Pisa! Denis Alibec, pasă de gol la Atromitos

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ripensistu
ripensistu  •  20 Februarie 2022, 19:53

PSG oricum e o gloata de mercenari ametiti care oricum se va desfiinta dupa ce se vor plictisi *** si vor pleca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doxin
doxin  •  20 Februarie 2022, 17:40
Postat de michael pe 20 Februarie 2022, 11:40

Bine că are balta pește, fotbal vor juca la ”sfântul așteaptă”! Mă amuză că ei vor să câștige UCL! E limpede, ”Muppet” se gândește la plecarea la Real, Messinu mai poate, i-a trecut vremea, iar Neymar e plin de sine și de ”fumuri”. Încă trei înfrângeri dacă mai vin, vor pierde și campionatul!!

Oricum nu cred ca vor trece de Real..si daca ar fi sa treaca sper sa le dea City sau Liverpool cu terenul in cap..banii nu cumpara tot si nici neymar nu mai poate pacali fotbalul la infinit

flosud97
flosud97  •  20 Februarie 2022, 13:36
Postat de mal. pe 20 Februarie 2022, 09:26

Atunci când vrei sa fii prețios in exprimare și n-ai cu ce… Urmăritoarea lui PSG este la “13 lungimi”; dar, culmea, golul al doilea vine “12 lungimi mai târziu”!!! Să aveți lungimea mare, stimați ziariști fără școala!

Maestre vezi ça Marseille are un meci mai putin, adica daca bate deseara vin la 10 lungimi in spatele lui QSG

Vezi toate comentariile (7)
Comentează