INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Messi, îngrozit de Paris: „Infernal, insuportabil, copiii n-au mai rezistat!”

Leo Messi (34 de ani), starul lui PSG, dezvăluie dificultățile de acomodare prin care a trecut alături de familia lui după plecarea de la Barcelona.
Leo Messi (34 de ani), starul lui PSG, dezvăluie dificultățile de acomodare prin care a trecut alături de familia lui după plecarea de la Barcelona.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 17:35 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 17:37

Leo Messi (34 de ani), starul lui PSG, dezvăluie dificultățile de acomodare prin care a trecut alături de familia lui după plecarea de la Barcelona.

Tot ce trebuie să știi despre Ligue 1

„Primele zile au fost cu adevărat grele, pentru că plecarea noastră a fost rapidă și bruscă. Am petrecut o lună și jumătate la hotel. Nu le-a fost ușor copiilor, care începuseră deja școala în Spania. În plus, am locuit în centru, iar în Paris, traficul este infernal, insuportabil! Ne trebuia o oră să ajungem la școală și o oră să ajung la antrenament. 

Copiii au ajuns să nu mai suporte hotelul. A fost greu. În același timp, am încercat să profităm la maximum de oraș”, a declarat Messi, conform L'Équipe.

Messi își anunță dorința de a reveni la Barcelona: „Vreau să ajut clubul”
BARCELONA
Messi își anunță dorința de a reveni la Barcelona: „Vreau să ajut clubul”

Messi a fost cazat până la jumătatea lunii septembrie într-un hotel de cinci stele în Paris. Superstarul argentinian a închiriat apoi o vilă într-o zonă mai liniștită a capitalei Franței.

Messi, schimbat la pauza meciului PSG - Lille 2-1 (0-1)

Vineri, Leo Messi a fost schimbat la pauza meciului PSG - Lille 2-1, când oaspeții erau în avantaj.

Messi a acuzat un disconfort muscular în săptămâna meciului, așa cum a anunțat Pochettino, iar antrenorul a decis să-l nu mai forțeze pe Leo și în repriza secundă de pe „Parc des Princes”, întrucât superstarul argentinian a acuzat mici probleme și pe parcursul primei părți contra campioanei en-titre. 

Hotărârea luată cel mai probabil de comun acord vine și înaintea unei deplasări extrem de importante pentru Paris în Liga Campionilor, miercuri, pe terenul lui Leipzig (22:00). 

Messi a început partida ca „9 fals”, în condițiile în care Mbappe a lipsit din formația pariziană.

Leo Messi, cifre horror în Ligue 1

PSG a reușit să rezolve meciul cu Lille după pauză, prin golurile semnate de Marquinhos și Di Maria. Pentru oaspeți punctase canadianul Jonathan David.

A fost al 5-lea meci jucat de Messi în Ligue 1: 0 goluri, 0 pase decisive! Argentinianul este jucătorul din acest campionat care are cele mai multe șuturi - 15, între care 4 pe poartă - fără gol marcat. 

Este doar al doilea sezon pentru Messi, după 2005/06, când nu reușește un gol sau o pasă decisivă până la finalul lunii octombrie (doar în campionat).

3 goluriare Messi la PSG, toate în Liga Campionilor

Imagini cu Messi de la antrenamentele lui PSG:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Laporta rupe tăcerea după demiterea lui Koeman: „Trebuia să-l dau afară mai repede!”

Pep Guardiola e sigur în privința următorului antrenor de la Barcelona: „Are pasiunea necesară, dar depinde de jucători. El e pregătit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
111855873007282
Un Timisorean  •  02 Noiembrie 2021, 10:21

Chiar daca sint un mare suporter al lui Barca si al lui Messi, dar la PSG, nu o sa fie niciodata vioara I ( adica ce mi-e Drasller, ce mi-e el, cam tot aia ) si prevad ca nu o sa-l tina seicul mai mult de 1 an. Acum recunosc ( greu si rusinat ) ca, Cristiano, e mai complet decit el !!!!!!!!!!!

raul1985
raul1985  •  01 Noiembrie 2021, 22:21

Messi e un jucator aparte. In patratica lui la Barca era de top. Toata lumea stia ca daca pleaca de acolo devine un jucator de pluton. Sa-i zica lui Zlatan cat de greu e sa te acomodezi peste tot... si lui Ronaldo. S-a dus pt bani acolo dupa ce a ajutat la decaderea financiara a Barcei, acum sa se spele pe cap cu petro-dolarii din Paris. Si la nationala i-a luat mai mult de un deceniu sa ia un trofeu. Si in nationala Argentinei a jucat mereu cu fotbalisti top-class.

fcsb_echipa_fara_identitate
fcsb_echipa_fara_identitate  •  01 Noiembrie 2021, 21:30

Greu rău, întreține copiii cu un salariu de 3000 de RON! Tare greu! Ce vremuri au ajuns să ne guverneze, maximă ipocrizie, de nedescris! Ăștia ar trebui impozitați 50% pentru câștigurile lor, trăiesc în bula și în lumea lor, nu cunosc valorile societății și a culturilor! Când a venit la Barcelona era un mucea cu dinții sparți și netuns, acum e mare domn!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează