INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG pregătește primul mare transfer din era Pochettino! Argentinianul poate ajunge gratis în vară

Sergio Aguero, între Messi și Dybala // FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
Sergio Aguero, între Messi și Dybala // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 08:54 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 09:38

Mauricio Pochettino, noul antrenor de la PSG, pregătește campania de transferuri din vară, iar primul nume mare pe lista lui este Sergio Aguero (32 de ani).

PSG a făcut lista cu cei cinci jucători la care vrea să renunțe în această iarnă pentru a face rost de 60 de milioane de euro, iar antrenorul argentinian deja și-a stabilit prima țintă. Mauricio Pochettino vrea să-l aducă pe conaționalul său, Sergio Aguero, care mai are 6 luni de contract cu Manchester City.

PSG vrea să-l transfere pe Sergio Aguero de la Manchester City

Presa din Anglia scrie că impresarul Bruno Satin a dezvăluit că primul nume pe lista lui PSG este Sergio Aguero, pe care Pochettino îl cunoaște de când antrena în Premier League, la Tottenaham.

Aguero, cel mai bun marcator din istoria lui City, câștigă 14,4 milioane de euro, sumă pe care PSG ar fi dispusă să o achite pentru a avea un atac de vis: Neymar, Aguero, Mabape.

Sergio Aguero, legendă la Manchester City

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, de la Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. În acest sezon, măcinat de accindetări, a jucat doar 9 partide, în care a marcat de două ori.

256 de goluria marcat Aguero pentru City, în 379 de meciuri

13 trofeea câștigat Aguero cu Manchester City

Aguero a fost decisiv pentru City în 2012, când a câștigat primul titlu în istorie, chiar în utlima etapă. Atunci, atacantul a marcat golul golul victoriei contra lui QPR, 3-2, în minutul 90+4.

35.000.000 de euroe cota lui Aguero, potrivit transfermarkt

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Sergio Aguero contra lui Manchester United

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Blestemul unui fotbalist de la Real Madrid: a suferit o nouă accidentare și ratează meciul cu Osasuna

Bayern Munchen, învinsă de Borussia Monchengladbach după ce a condus cu 2-0!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează