INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO + FOTO Un nou incident în Franța, la mai puțin de o săptămână după ce un meci din Ligue 1 fusese întrerupt » Trei minori au dat cu artificii și petarde la partida lui PSG

Partida dintre echipele de fete ale lui PSG și Reims, din runda cu numărul 4 a primei divizii din Franța, a fost întreruptă în minutul 46, la scorul de 0-0, după ce 3 copii au început să dea cu artificii și să arunce cu petarde în suprafața de joc. +5   FOTO
Partida dintre echipele de fete ale lui PSG și Reims, din runda cu numărul 4 a primei divizii din Franța, a fost întreruptă în minutul 46, la scorul de 0-0, după ce 3 copii au început să dea cu artificii și să arunce cu petarde în suprafața de joc.

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 13:41 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 14:30

Partida dintre echipele de fete ale lui PSG și Reims, din runda cu numărul 4 a primei divizii din Franța, a fost întreruptă în minutul 46, la scorul de 0-0, după ce 3 copii au început să dea cu artificii și să arunce cu petarde în suprafața de joc. 

Totul s-a întâmplat la numai 6 zile de când un meci din Ligue 1, între Montpellier și Clermont, a fost întrerupt în minutul 90+2, la scorul de 4-2, după ce o petardă aruncată din galeria gazdelor a explodat lângă Mory Diaw (30 de ani), portarul oaspeților, partida fiind suspendată ulterior.

Francezii de la L'Equipe au fost uluiți după Irlanda - Noua Zeelandă: „Una dintre cele mai memorabile faze din istorie”
Irlanda - Noua Zeelandă
Francezii de la L'Equipe au fost uluiți după Irlanda - Noua Zeelandă: „Una dintre cele mai memorabile faze din istorie”

Sâmbătă, 14 octombrie, PSG a primit acasă vizita lui Reims, în etapa cu numărul 4 din prima divizie franceză la fotbal feminin. 

Partida ar fi trebuit să se dispute pe stadionul Georges-Lefèvre, din interiorul bazei de pregătire a parizienilor, dar a fost mutată la Poissy după ce o ciupercă a distrus gazonul. 

PSG - Reims la fotbal feminin, întrerupt din cauza artificiilor și a petardelor

La scurt timp după ce repriza secundă a fost reluată, la scorul de 0-0, au fost folosite zeci de artificii, iar câteva petarde au fost aruncate în interiorul suprafeței de joc, scrie RMC Sport. 

+1 FOTO

Arbitrul meciului a întrerupt partida și a trimis toate jucătoarele la cabine. 

După 40 de minute, în care s-a dezbătut dacă să se ia reia sau nu partida, „centralul” a decis ca meciul să nu fie reluat, considerând că jucătoarele și spectatorii prezenți în tribune nu se află 100% în siguranță. 

Întreg „show-ul” pirotehnic a fost orchestrat din apropierea stadionului. Artificiile au fost lansate dintr-o clădire aflată lângă arenă, în timp ce petardele au fost aruncate din afara stadionului. 

Trei minori au provocat incidentele de la PSG - Reims 

Sursa citată mai arată că întreg scenariul a fost pus la cale de 3 minori. Supărați că nu au fost lăsați să intre la partidă, din cauza faptului că nu aveau asupra lor vreun act de identitate, aceștia ar fi spus: „Nu ne lăsați să intrăm? Atunci vă vom opri meciul”. 

Echipa feminină a lui PSG ocupă locul 5 în clasamentul primei divizii franceze, cu 6 puncte adunate în 3 partide disputate. Reims e pe 4, cu un punct în plus în cont. 

Lider este Olympique Lyon, cu 12 puncte adunate din 12 posibile. Trupa din Lyon a ieșit campioană de două ori în ultimele 3 sezoane în Franța. 

Citește și: 

Italianul Marco Rossi, secretul ascensiunii Ungariei, la primul meci după ce a primit cetățenia maghiară: „Avem inimă mare și smerenie”. Al 3-lea Euro la rând?!

Șeicul Qatarului s-a retras din cursa pentru cumpărarea lui Manchester United » Familia Glazer a respins o ofertă astronomică + Un miliardar britanic, aproape să achiziționeze 25% din acțiuni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close