INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

FOTO PSG s-a făcut de râs cu locul 19 din Ligue 1 » Messi și ai lui, fără șut pe poartă 80 de minute!

PSG, cu Leo Messi integralist, s-a făcut de râs în deplasare cu Lorient, scor 1-1. Parizienii au egalat în prelungiri și n-au șutat pe poartă până în minutul 80! +4   FOTO
PSG, cu Leo Messi integralist, s-a făcut de râs în deplasare cu Lorient, scor 1-1. Parizienii au egalat în prelungiri și n-au șutat pe poartă până în minutul 80!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 23:57 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 00:11

PSG, cu Leo Messi integralist, s-a făcut de râs în deplasarea cu Lorient, scor 1-1. Parizienii au egalat în prelungiri și n-au șutat pe poartă până în minutul 80!

Tot ce trebuie să știi despre Ligue 1

Primul gol al întâlnirii din etapa #19 din Ligue 1 a fost reușit de Thomas Monconduit - minutul 40. Mijlocașul gazdelor l-a învins pe Navas cu o execuție formidabilă din marginea careului, la vinclu!

Bilbao - Real Madrid s-a „terminat” în minutul 10 » Benzema a dat recital
Bilbao - Real
Bilbao - Real Madrid s-a „terminat” în minutul 10 » Benzema a dat recital

PSG s-a făcut de râs cu Lorient, locul 19 din Ligue 1

În absența superstarurilor Neymar (accidentat) și Mbappe (suspendat), toate mingile l-au căutat pe Messi pe Stade du Moustoir. Argentinianul a lovit bara în minutul 26, i-a pus mingea lui Di Maria, neinspirat, pe 6 metri în repriza a doua, dar n-a găsit drumul spre gol, fiind blocat în alte două rânduri de portarul Nardi.

Per total, PSG a evoluat extrem de slab și nu a avut șut pe poartă în primele 80 de minute contra echipei antrenate de Christophe Pelissier.

Icardi, „cap” în contre-pied, a smuls un egal pentru parizieni în prelungirile meciului.

  • FOTO: Twitter @PSG

Sergio Ramos, eliminat

Sergio Ramos a intrat pe teren la pauză, dar n-a prins finalul pe dreptunghiul verde. A văzut două cartonașe galbene în decurs de 5 minute și a fost trimis la cabine în minutul 85.

Lorient, 16 puncte, este penultima în Ligue 1. PSG rămâne lider detașat, la 13 lungimi de Nice, principala urmăritoare.

Cifrele meciului Lorient - PSG 1-1

LorientParametruPSG
23%Posesie77%
17 (5)Șuturi (pe poartă)17 (4)
1Ocazii mari4
3Intervenții portar4

VIDEO. Primul assist al lui Messi pentru Mbappe

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Șumudică e online pe Twitter! » S-a filmat după scandalul din Turcia: „I love you!”, însă românii i-au luat repede urma: „Lasă vrăjeala!”

Borussia Dortmund, gata de orice ca să-l păstreze pe Haaland » Ce i-a propus norvegianului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
michael
michael  •  23 Decembrie 2021, 15:29

Bine că are cu ce să-i plătească, qatarezul!! De fotbal nu se poate vorbi la aceasă echipă!! Îi papă banii, performanțe ZERO. Pe mine mă amuză când spun că vor să câștige UCL, dar ei nu voe ajunge nici în sferturi!!

ripensistu
ripensistu  •  23 Decembrie 2021, 11:53

peseje trebuie desfiintata, e o echipa de gloabe aduse la nimereala.

4842843712420647
Mihai Cip  •  23 Decembrie 2021, 10:37

Cum nu au șutat pe poarta până în minutul 80 dacă în minutul 19 Messi a lovit bara? Băăăă. Folosiți oameni capabili care știu ce trebuie sa scrie. Bara face parte din spațiul porții.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close