INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG, superofertă pentru Erling Haaland! Suma este halucinantă, dar Guardiola nu e impresionat

Pep Guardiola și Erling Haaland
Pep Guardiola și Erling Haaland

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 12:04 / Actualizat luni, 13 martie 2023 12:48

PSG se pregătește să achite 200 de milioane de euro pe golgheterul din Premier League de 22 de ani. Pep Guardiola este însă liniștit: „Nu pleacă nicăieri, se simte foarte bine la noi”.

Eliminată din nou devreme din cursa pentru trofeu în Champions League, PSG vrea să se întărească la vară cu un nou superstar mondial. RMC Sport anunță că liderul din Ligue 1 pregătește o ofertă colosală pentru Erling Haaland, cifrată la 200 de milioane de euro!

Cristiano Ronaldo, ordin pentru angajați: „Faceți asta doar la 70 de ani după ce mor”
PORTUGALIA
Cristiano Ronaldo, ordin pentru angajați: „Faceți asta doar la 70 de ani după ce mor”

Oferta lui PSG este cât clauza din 2024 a lui Erling Haaland!

Suma este exact clauza de reziliere a contractului său cu Manchester City, dar care se activează doar din 2024, așa cum scrie presa engleză. 

Ar fi al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după o altă mutare a campioanei Franței, Neymar de la Barcelona pentru 222 de milioane.în 2017. Și una dintre multele mișcări pronosticate în lotul parizian la finele acestei stagiuni.dezamăgitoare.

Manchester City nu-i dă drumul lui Haaland

Cotat în prezent de Transfermakt.de la 150 de milioane de euro, atacantul norvegian ar reprezenta o afacere extraordinară pentru „cetățeni", care abia l-au cumpărat cu doar 60 de milioane. Numai că Pep Guardiola are nevoie de un golgheter și nu-i dă drumul să plece. 

„Erling n-are niciun motiv să se transfere, se vede cât de bine se simte la noi după fiecare gol marcat. Face un sezon incredibil și demonstrează că City i se potrivește foarte bine", a declarat managerul spaniol, după 1-0 cu Crystal Palace, meci decis de reușita lui EH.

Renunță PSG la Messi și Neymar?

Pentru a-l aduce pe Haaland însă, PSG mai trebuie să și scape de unul sau mai mulți jucători cu salarii mari, din motive de fair-play-financiar. Primul pe listă, susține tot RMC Sport, ar fi Leo Messi, ce n-ar mai prelungi acordul, urmat probabil și de Neymar. Deși brazilianul, accidentat din nou, dorește să-și încheie cariera la Paris, conform The Athletic.

38 de goluria influențat Erling Haaland, cu 33 de reușite și 5 assisturi, la Man. City în acest sezon în toate competițiile

Scandalul uriaș din Spania o atinge și pe Real Madrid » Un fost arbitru important îl acuză pe Florentino Perez: „M-a băgat singur într-o cameră”

VIDEO Gazeta l-a vizitat pe Loți în Franța la aniversarea a 70 de ani » Cum se descrie antrenorul lui Metz: „Omul Boloni este fenomenal!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Moshu
Moshu  •  13 Martie 2023, 17:43

jj de la psg inca n-a inteles unde-i pb ! Atacanti au prea multi,jucatori de creatie au nevoie,dar...asa-i la gigisori...nu vad padurea din cauza copacilor !

Cristyan71
Cristyan71  •  13 Martie 2023, 17:29
Postat de steauaefcsb pe 13 Martie 2023, 14:35

Cand vorbesti de City,sumele de transfer trebuiesc cel putin dublate,daca le luam cu tot cu acele comisioane din bani negri! Daca voi credeti ca Haaland a ajuns la City doar pe 60 mil euro,atunci e grav tare!

Se știe ca tatăl lui Haaland a luat comision de 15 de milioane € sa-si convingă fiul sa semneze cu City,mama lui a luat și ea 5 milioane,si posibil câteva rude mai apropiate sa fi luat și ele ceva mărunțiș.......????

steauaefcsb
steauaefcsb  •  13 Martie 2023, 14:35

Cand vorbesti de City,sumele de transfer trebuiesc cel putin dublate,daca le luam cu tot cu acele comisioane din bani negri! Daca voi credeti ca Haaland a ajuns la City doar pe 60 mil euro,atunci e grav tare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează