INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG vrea să scape de Di Maria la finalul sezonului » Parizienii i-ar fi găsit un deja înlocuitor la o mare rivală din Ligue 1

Angel Di Maria/ foto: Guliver/GettyImages
Angel Di Maria/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 13:46 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 14:05

Angel Di Maria (34 de ani), superstarul lui PSG, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu echipa franceză și ar putea pleca liber de contract în vară.

Potrivit L'Equipe, PSG nu vrea să prelungească actuala înțelegere cu Di Maria și s-a reorientat către un alt sud-american. Este vorba de brazilianul Lucas Paqueta (24 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Lyon.

Adrian Mutu, considerat cea mai mare „țeapă” din era Abramovic la Chelsea: „Primul an a fost un eșec, al doilea a fost un coșmar”
CHELSEA
Adrian Mutu, considerat cea mai mare „țeapă” din era Abramovic la Chelsea: „Primul an a fost un eșec, al doilea a fost un coșmar”

PSG vrea să scape de Di Maria

Conform jurnaliștilor francezi, conducerea pariziană vrea să întinerească lotul echipei, iar din acest motiv preferă să se despartă de veteranul Angel Di Maria, deși acesta își dorește să rămână în capitala Franței pentru cel puțin încă un sezon.

Înlocuitorul argentinianului ar fi Lucas Paqueta, vedeta lui Lyon. Brazilianul este unul dintre preferații lui Leonardo, directorul sportiv al lui PSG. Mijlocașul a fost transferat de OL de la AC Milan, în 2020, pentru 20 de milioane de euro. Paqueta a fost adus la echipa de pe San Siro chiar de Leonardo, fostul director sportiv al „rossonerilor”.

20 de milioane de euroeste cota lui Paqueta, potrivit transfermarkt.com

Potrivit presei din Hexagon, Di Maria și-a fi pierdut locul de titular la PSG și va fi doar pe bancă la returul cu Real Madrid, din „optimile” Ligii Campionilor. Meciul de pe „Santiago Bernabeu” se joacă miercuri, 9 martie, de la ora 22:00. În partida tur, parizienii s-au impus cu 1-0 pe Parc des Princes.

24 de meciuria jucat Di Maria în acest sezon la PSG, reușind 3 goluri și 4 pase decisive în toate competițiile

CITEŞTE ŞI: 

Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”

Radu Drăgușin, criticat în Italia după prestația împotriva lui Inter: „Încă un meci prost pentru fundașul central” + Ce note a primit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  05 Martie 2022, 20:55

Di Maria este mult peste Paqueta,brazilianul nu o sa ajunga niciodata la nivelul argentinianului...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează