INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona - Atletico 2-2 // Quique Setien, atacat de tatăl lui Antoine Griezmann: „Ești doar un pasager” + Reacția fratelui său: „Îmi vine să plâng”

Antoine Griezmann a început ca rezervă meciul Barcelona - Atletico, 2-2 +14   FOTO
Antoine Griezmann a început ca rezervă meciul Barcelona - Atletico, 2-2

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 18:06 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 18:20

Egalul dintre Barcelona și Atletico Madrid (2-2) a provocat controverse și în afara terenului. Tatăl lui Antoine Griezmann, Alain, a publicat un mesaj dur pentru Quique Setien (61 de ani), antrenorul „catalanilor”.

Antoine Griezmann (29 de ani) a prins mai puțin de 5 minute în teren în remiza Barcelonei cu Atletico. La final, Quique Setien a declarat că nu îi va cere scuze francezului, ci că îi va explica motivul pentru care l-a lăsat pe bancă.

Tatăl lui Antoine Griezmann, Alain, a fost iritat de declarațiile antrenorului spaniol, pe care l-a atacat printr-o postare pe Instagram. „Pentru a avea o astfel de conversație, trebuie să ai cheile mașinii, iar ăsta nu e cazul. Este doar un pasager!”, a scris acesta despre Setien, potrivit Mundo Deportivo. Aluzie la faptul că Setien nu ar avea control asupra vestiarului plin de vedete al Barcelonei.

Barcelona - Atletico 2-2 // Quique Setien, atacat de tatăl lui Antoine Griezmann: „Ești doar un pasager” + Reacția fratelui său: „Îmi vine să plâng”
Alain Griezmann

Doar câteva minute mai târziu, tatăl lui Griezmann a șters postarea, însă nu înainte ca aceasta să fie văzută de mii de oameni.

Reacția fratelui lui Griezmann: „Îmi vine să plâng!”

Alain nu este singurul membru al familiei Griezmann care a reacționat în mediul online după ce Antoine a fost lăsat pe banca pentru meciul împotriva fostei sale echipe. Fratele său, Theo, a scris pe contul de Instagram că „Îmi vine să plâng... 2 minute”, fiind în mod vizibil dezamăgit de faptul că Antoine a prins abia câteva minute în teren.

14 goluri și 4 pase decisivea reușit Griezmann pentru Barcelona, în 43 de meciuri

Scaunul lui Quique Setien se clatină serios după egalul cu Atletico Madrid, care a reprezentat a doua remiză succesivă a Barcelonei. „Catalanii” rămân pe 2 în La Liga, momentan la un singur punct în fața rivalilor de la Real Madrid, care au însă un meci mai puțin disputat.

GALERIE FOTO. Cele mai interesante imagini din Barcelona - Atletico 2-2

+10 FOTO

Clasament La Liga:

Citește mai multe știri despre Barcelona:

VIDEO Messi, „delicatesă” pentru golul 700 » Al doilea după CR7 la penalty-uri în La Liga

Quique Setien nu se teme că va fi demis: „Rezultatul e ruşinos, aşa pierdem titlul! Dar nu mă simt deloc în pericol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează