INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Radu Banciu l-a desființat pe Dan Petrescu: „Catastrofal! S-a dus ca un cerșetor la Kayseri, odios!”

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul român care s-a despărțit recent de Kayserispor (Turcia)
Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul român care s-a despărțit recent de Kayserispor (Turcia)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 17:30 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 18:06

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul român care s-a despărțit recent de Kayserispor (Turcia).

Banciu consideră că formația turcă l-a demis pe „Bursuc”. La revenirea în România, Petrescu a declarat că o problemă personală a dus la ruptură.

Radu Banciu, despre Dan Petrescu la Kayserispor: „Catastrofal!”

„Eu sunt unul care a intuit exact traseul lui. Am spus că nu va fi dat afară după un meci sau două. Am zis că va sta un pic. E un antrenor meticulos. Chiar dacă are o particularitate arhaică, fiind un profesor din anii '50, e totuși rigid, iar această rigiditate te poate salva când te duci într-un campionat din fundul lumii. 

De asemenea, am intuit că va fi dat afară până la urmă, pentru că nu este un tip creativ, valoros. Dacă aș fi jucat la pariuri, prindeam o cotă imensă. Este catastrofal pentru imaginea lui! Și Dan Petrescu își cunoaște valoarea. Un antrenor care se duce în Turcia s-o preia în timpul unui sezon, ca un cerșetor, pe Kayseri - o echipă care nu există în fotbalul mondial - fără să cunoști formația respectivă... spune despre tine foarte multe!

Degeaba tu te consideri extraordinar în România, unde nu stai de vorbă cu lumea. Un antrenor serios nu poate prelua o astfel de echipă precum Kayseri. E absolut odios!”, a afirmat Radu Banciu în emisiunea „Notele lui Banciu” de la Look Sport.

Dan Petrescu la Kayserispor

Radu Banciu l-a desființat pe Dan Petrescu: „Catastrofal! S-a dus ca un cerșetor la Kayseri, odios!”
  • 8 meciuri
  • 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri 
  • Golaveraj 6-9 
  • 1.13 puncte/meci

45 de zilea durat mandatul lui Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu s-a întors în țară. Declarații despre experiența din Turcia + relația cu atacantul său preferat, Denis Alibec

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Boeing 767! În ziua în care Pelé s-a vaccinat, Cristiano Ronaldo i-a egalat recordul de goluri!

Ce moment pentru Ianis Hagi! Românul apare într-o reclamă alături de Leo Messi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
314813702705546
Valeriu Seciu  •  05 Martie 2021, 00:25

Drept cine se crede acest neica nimeni numit radu banciu, a toate cunoscator ? Sa faci astfel de afirmatii compet deplasate te descalifica in primul rand ca om , nu mai zic de gazetar, pentru ca acest individ nu este gazetar este un pupincurist El nu are competenta sa critice, dar o face pentru ca este lasat. Isi bate joc de munca Simonei, acum de Petrescu . Pana cand. Cine ii inchide gura acestui neispravit ?

emil_ingura
emil_ingura  •  04 Martie 2021, 21:47
Postat de 1_0_1_0 pe 04 Martie 2021, 09:17

Scuze puerile. Vorbești de stilul de management al CFR-ului, de bani, de insolvență cu o ipocrizie nonșalantă, când ai voștri pușcăriași, bravi conducători de oaste nu-s în stare să gestioneze un lot de jucători. Halal profesioniști. Vă ascundeți după tot felul de scuze și o băgați pe asta cu arbitri de casă ai CFR-ului și vă amăgiți singuri. Degeaba aveți jucători de valoare dacă nu sunteți în stare să-i gestionați. Aruncați vina și atenția spre alte zone când voi vă credeți perfecți. De fapt, sunteți oameni de nimic !!!!

Nu este nicio scuza. Au vorbit la TV specialistii lui peste prajit dupa fiecare meci Steaua-CFR si in proportie de 80% au fost decizii care au schimbat soarta partidei in favoarea CFR-ului. Cum CFR-ul nu a castigat campionatul cu 50 de puncte avans, cred ca acele decizii conteaza in stabilirea ierarhiei finale. In momentul jocurilor directe dintre Steaua si CFR nu era diferenta foarte mare de puncte sau nu era diferenta deloc. Legat de insolventa, ti-am explicat. Cici vede Steaua ca pe jucaria lui de pe urma careia faci bani garla. Cici nu a furat 3 campionate si dupa a bagat insolventa. Pe cand Paszcany a julit cat era de julit cu ajutorul regimului politic de la vremea respectiva si dus a fost. Ai mai auzit ceva de el? Sper ca nu ai memorie scurta si iti mai aduci aminte cum au castigat CFR-istii primele 3 campionate. Cu Fabianni cazand fara sa aiba pe nimeni la 5 m in afara careului cu Gloria Bistrita si primind penalty. Goluri puse in poarta cand mingea era la jumatate de metru in fata liniei portii. Offside-uri cat casa nesemnalizate. Faulturi criminale ale lui Muresan nesanctionate nici macar prin cartonas galben. Au venit si jucatori din perioada respectiva si au recunoscut ca venea presedintele in vestiar, Muresan, si le spunea ca meciul e aranjat, sa nu-si faca griji. Bilica ala de la U Cluj, a facut penalty intentionat, a castigat CFR meciul si campionatul si a disparut prin Turcia dupa. Pai putea sa vina si Guardiola ca nu castiga campionatul in asemenea conditii.

emil_ingura
emil_ingura  •  04 Martie 2021, 21:35
Postat de caoradea pe 04 Martie 2021, 08:24

Pai ultimele tale cuvinte sunt adevarate, nu trebuie repetate la infinit. Daca asta va place e treaba voastra. Daca nu reuseste fcsb sa castige campionatul, e de vina CFR, UE, NATO, UNESCO, LPF, FRF etc nicidecum patronul atotstiutor si profesionist desavarsit. Preacinstitul, doctor in Covid, jurist, binefacator si ce o mai fi el sa va binecuvinteze...

A sustinut cineva faptul ca Cici nu e de vina? Eu spun ca pe langa asta sunt si factori care nu au legatura cu ce fantezii bolnave are omu in cap. Si vad ca sugerezi ca managementul slab al Stelei face sa nu castige campionatul. Ok. Pai daca e management slab, astia cand mai fura? Sau de ce mai fura? Ca ei oricum nu mai iau campionatul? Cum se face ca daca, ipotetic vorbind, joaca Steaua cu Poli Iasi si le da 7-0 cu suturi de la 30 de m e blat, dar daca bate CFR cu 1-0 dintr-un penalty discutabil in minutul 94 cu aceeasi echipa atunci retorica este "Chiar se astepta cineva ca Poli Iasi care nu a mai castigat de 132342 meciuri sa aiba vreo sansa cu echipa campiona?" Daca ia Steaua bataie de la Poli Iasi, iarasi, e blat ca sa le dea Iasiul punctele in playoff, desi Iasiul nu mai ajunge in playoff anul asta nici cu hartie de la Johannis. Daca ia bataie CFR - a fost jaf cu arbitrii de casa ai Stelei ca sa ia Steaua campionatul. Doar ca, Steaua nu ia campionatul. Sa termini pe 2 in Liga 1 cu echipe comunale la ce buget are Steaua, este pantaloni scurti, nu cred ca ai nevoie de blat. Sa termini pe locul 1 3 ani la rand doar stand cu fundul in poarta si inscriind din penalty pe final de meci, cred ca este mai mult decat dubios.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează