INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Englezii dau primul verdict » „Radu Drăgușin ar putea fi o altă achiziție isteață. Talentul lui e incontestabil”

Radu Drăgușin este pe val cu Tottenham / Foto: Imago
Radu Drăgușin este pe val cu Tottenham / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 15:46 / Actualizat luni, 11 martie 2024 19:48

Radu Drăgușin (23 de ani), intrat după pauză la Tottenham în succesul cu Aston Villa (4-0), a primit nota 7 în Daily Mail și ar putea profita de absența lui Van de Ven. „Această accidentare îi deschide calea transferului nostru din Serie A, care trebuie să facă un pas înainte și să candideze la titularizare!”, a scris whiteheartlane.com

Dacă Ionuț Radu n-are nicio șansă să mai prindă vreun minut în 2024 în Premier League, în schimb, celălalt stranier al nostru reprezentant în elita fotbalului englez are ocazia să se afirme.

Messi a fost vedeta serii la gala Premiilor Oscar de la Los Angeles. Ce rol a jucat în filmul „Anatomia unei căderi”!
SUA
Messi a fost vedeta serii la gala Premiilor Oscar de la Los Angeles. Ce rol a jucat în filmul „Anatomia unei căderi”!

S-a întâmplat ca unul dintre rivalii pe post la Tottenham să se accidenteze duminică, la 0-0, în minutul 49 al întâlnirii din deplasare cu Aston Villa.

Cel mai mare test în tricoul lui Spurs de până acum, venit într-o situație de mare presiune. Și Drăgușin a arătat că e făcut pentru așa ceva. De-abia a făcut vreo greșeală.
The Spurs Web, agenție engleză

Lipsa lui Micky van de Ven, cauzată de o problemă musculară, îl face să intre în primul „unsprezece" al managerului Ange Postecoglou și să demonstreze că ar merita să rămână acolo, în tandem cu Romero.

Laude pentru Drăgușin: „În mijlocul tristeții există și o rază de speranță!”

Presa engleză i-a apreciat evoluția de 51 de minute (inclusiv prelungirile) pentru The Spurs, dovadă nota 7 pe care a primit-o în Daily Mail (The Times i-a acordat numai 6). „Acest nefericit episod îi deschide ușa lui Radu Drăgușin pentru a-și etala talentul.

Accidentarea rămâne un motiv serios de îngrijorare la intrarea în ultima linie dreaptă, având în vedere că Van de Ven a pierdut deja o mare parte a sezonului, din cauza unei probleme la tendon, care l-a ținut pe tușă timp de șase săptămâni.

Cu toate acestea, în mijlocul tristeții, există o rază de speranță. Forfaitul lui Micky îi deschide calea lui Radu Drăgușin, achiziția noastră din ianuarie din Serie A, care trebuie să facă un pas înainte și să candideze la titularizare.

87la sută a fost rata de precizie a paselor (34 din 39) reușită de Radu Drăgușin în meciul cu Aston Villa. Stoperul român a dat doar o pasă lungă bună din 3 încercări și a avut 44 de atingeri de minge

„Drăgușin n-a câștigat niciunul din 3 dueluri avute”

Poreclit „Războinicul" la Genoa, internaționalul român a venit la Londra cu mai puțină fanfară decât Van de Ven, însă statisticile sale au sugerat că ar putea fi o altă achiziție isteață.

Cumpărat cu 25 de milioane de euro plus alte 6 milioane ca bonusuri, Drăgusin a avut o evoluție decentă pe Villa Park, având câteva degajări și intercepții cruciale, deși nu a reușit să câștige niciunul dintre cele trei dueluri avute cu adversarii din Birmingham.

81de minute, cu tot cu prelungiri, a strâns Radu Drăgușin din cele patru apariții în tricoul lui Tottenham, toate în repriza secundă, din acest sezon

Fundașul de 22 de ani va avea nevoie de o serie de meciuri pentru a se scutura de rugină, dar aceasta este și marea lui șansă de a revendica un rol de titular", scrie agenția Whiteheartlane.com.

Absența probabilă de lungă durată a lui Van de Ven înseamnă că românul trebuie să facă un pas înainte și să demonstreze că are ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai înalt nivel.

Whiteheartlane.com, agenție engleză

A fost excelent pentru Radu Drăgușin că a intrat. E prima dată când primeşte multe minute, și chiar într-un joc important. Cred că s-a descurcat foarte bine

Ange Postecoglou, manager Tottenham

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Antrenorul din Serie A al românilor Burnete și Borbei a fost DEMIS după ce a lovit un adversar cu capul în gură!
ITALIA
Antrenorul din Serie A al românilor Burnete și Borbei a fost DEMIS după ce a lovit un adversar cu capul în gură!
Elogii pentru alt „tricolor” marcator în Serie B ales omul meciului » „Golul său a fost de ajuns pentru victorie!”
STRANIERI
Elogii pentru alt „tricolor” marcator în Serie B ales omul meciului » „Golul său a fost de ajuns pentru victorie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  11 Martie 2024, 22:59
Postat de dobrin pe 11 Martie 2024, 21:59

E menajat. Doamne-fereste sa nu dea vreun adversar mai tare in minge sa pateasca odorul ce a patit ieri Dragusin.

La Drago a avut in ce sa dea, la Ianis nu-s sigur ca loveste ceva.

dobrin
dobrin  •  11 Martie 2024, 21:59
Postat de VanBasten2000 pe 11 Martie 2024, 19:44

Ianis?! Mai traieste baiatul asta?

E menajat. Doamne-fereste sa nu dea vreun adversar mai tare in minge sa pateasca odorul ce a patit ieri Dragusin.

VardyParty
VardyParty  •  11 Martie 2024, 21:56
Postat de VanBasten2000 pe 11 Martie 2024, 19:42

Nea Gigi cu boneta si hanoracul negru cu cruci rosii ar fi starnit mai multa rumoare la Oscar decat tipul ala dezbracat care isi acoperea bobocul cu un plic. Vorba aia, barbati dezbracati s-au mai vazut dar enoriasi fashionisti nu prea.

Cand ai dreptate, ai! Şah-mat, cum ar zice Costel, unchiul de-al doilea al lui Nea Gigi.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează