INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

video Radu Drăgușin, vedetă într-un filmuleț făcut la Genova. E primul fotbalist din seria „Campioni made in Italy”!

Radu Drăgușin, pe mare la Genova // Foto: Captură X
Radu Drăgușin, pe mare la Genova // Foto: Captură X

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 16:10 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 16:28

Radu Drăgușin (21 de ani) este protagonistul unui videoclip filmat la Genova, în care povestește relația lui cu marea și cu orașul. 

„Îmi place să iau barca și să stau să mă relaxez în mijlocul mării cu logodnica și cu prietenii mei. Este o senzație minunată”, a dezvăluit fotbalistul român cu cota cea mai mare de pe transfermarkt.de.

Mesajul lui Răzvan Lucescu după cea de-a șaptea victorie la rând cu PAOK: „Am o echipă fantastică”
GRECIA
Mesajul lui Răzvan Lucescu după cea de-a șaptea victorie la rând cu PAOK: „Am o echipă fantastică”

Genova nu înseamnă pentru Radu Drăgușin numai echipa la care joacă în Serie A și cu care speră să evite retrogradarea. „Grifonul" poate să fie și rampa de lansare către o echipă mare în 2024. 

Cel mai curtat fotbalist român la sfârșit de an este protagonistul unui filmuleț de 59 de secunde, făcut de Lega Calcio, postat pe rețelele sociale și apoi redistribuit de clubul liguric pe rețele de socializare. 

Drăgușin a fost ales de italieni pentru a fi primul din seria „Campioni made in Italy", ce se prezintă publicului și în alte posturi decât ca jucător.

Radu Drăgușin: „E o senzație minunată să fii în mijlocul mării!”

Radu s-a destăinuit departe de uscat și și-a prezentat una din marile pasiuni: „Iubesc marea, mă trezesc și o privesc deseori în timp ce răsare soarele. 

În orașul meu n-avem mare. De fiecare dată când putem, ies cu familia și mergem să vizităm o altă parte a țării. De când sunt aici îmi place să iau barca, să stau în mijlocul mării și să mă relaxez împreună cu iubita mea și cu prietenii. Este o senzație minunată. 

De aici, din portul Genova, pleacă toate vasele de croazieră. Odată am fost aici cu toată echipa și am luat prânzul împreună pe una dintre aceste nave. Înăuntru arată incredibil". 

Videoclipul, publicat pe X (fostul Twitter) astăzi, a strâns în prima oră de la postare peste 6.000 de vizualizări plus 45 de aprecieri.

Radu Drăgușin: „Fanii de la Genoa sunt cu adevărat speciali”

Vineri, Serie A a publicat pe contul de Instagram un alt filmuleț din aceeași serie, dar cu mesajul Drăgușin descoperind Genova, atrăgând peste 14.000 de like-uri. 

19meciuri a bifat Radu Drăgușin în acest sezon din Serie A la Genoa, reușind un gol și un assist în Serie A și Coppa Italia

„Tricolorul" și-a exprimat impresiile despre oraș: „Simt mereu căldura în relația pe care o am cu orașul, care este cu adevărat foarte frumos. Locuitorii săi sunt oameni primitori. Mă simt foarte, foarte bine aici, iar tifosii sunt speciali. 

Cu siguranță, ne-au susținut în atâtea momente negative. De exemplu, anul trecut am traversat o perioadă în care am făcut câteva jocuri proaste. 

Am avut câteva egaluri și înfrângeri. Dar întotdeauna persoanele venite la stadion și oamenii de pe stradă ne-au susținut, în ciuda rezultatelor slabe, și nu și-au pierdut niciodată speranțele că vom reveni în Serie A”.

Citește și alte știri de fotbal internațional

Calcă apăsat pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Ce record a mai egalat golgheterul din La Liga!
SPANIA
Calcă apăsat pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Ce record a mai egalat golgheterul din La Liga!
L-a scos după doar 18 minute și apoi i-a cerut scuze în public! Antrenorul îl va pune pe lista de transferuri în ianuarie
ITALIA
L-a scos după doar 18 minute și apoi i-a cerut scuze în public! Antrenorul îl va pune pe lista de transferuri în ianuarie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează