INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALA LAUREUS

Lionel Messi și Rafael Nadal, schimb de mesaje » Cum a reacționat starul de la PSG după complimentul primit de la Rafa

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 10:21 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 11:00

Lionel Messi (35 de ani) și Rafael Nadal (36 de ani), doi dintre sportivii nominalizați la Premiile Laureus, s-au complimentat pe Instagram.

Rafael Nadal (tenis), Lionel Messi (fotbal), Kylian Mbappe (fotbal), Max Verstappen (Formula 1), Stephen Curry (baschet) și Armand Duplantis (atletism) sunt nominalizați pentru titlul de „Sportivul Anului 2022”, la gala anuală ogranizată de Fundația Laureus Sport for Good.

După ce au fost făcute publice nominalizările, Rafael Nadal și Leo Messi s-au complimentat reciproc, pe Instagram.

Pep Guardiola, înainte de RB Leipzig - Manchester City: „Să câștigăm Champions League de 3-4 ori? Doar o echipă poate”
MANCHESTER CITY
Pep Guardiola, înainte de RB Leipzig - Manchester City: „Să câștigăm Champions League de 3-4 ori? Doar o echipă poate”

Rafael Nadal și Lionel Messi, complimente pe Instagram

Nadal s-a declarat onorat de nominalizare, dar a spus că Lionel Messi, campion mondial cu Argentina, ar trebui să câștige premiul.

„Este o onoare să fiu nominalizat din nou pentru «Sportivul Anului» la Premiile Laureus. Dar anul acesta spun «Hai, Messi!». Tu îl meriți”, a scris Nadal, un cunoscut fan al lui Real Madrid și Cristiano Ronaldo.

După ce a văzut mesajul lui Nadal, Messi i-a răspuns și l-a complimentat și el pe tenismenul care în 2022 a câștigat Australian Open și Roland Garros.

„Mă lasă fără cuvinte ca un sportiv atât de mare ca tine să spună asta. Îți mulțumesc. Și tu meriți să câștigi, având în vedere modul în care te lupți de fiecare dată când ești pe teren. Ești un campion. Avem concurență puternică, nu? Adevărul e că toți merită premiul în acest an”, a scris Messi.

La categoria „Sportiva anului 2022” sunt nominalizate: Iga Swiatek (tenis), Alexia Putella (fotbal), Katie Ladecky (înot), Mikaela Shiffrin (schi) și Shelly-Ann Fraser-Pryce (atletism). Premiile Laureus se acordă începând cu anul 2000 și sunt printre cele mai importante din sportul mondial.

Citește și: 

Jurgen Klopp, resemnat după umilința cu Real Madrid: „Cred că dubla e decisă. Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu jucăm cu ei în fiecare săptămână”

Carlo Ancelotti e categoric după Liverpool - Real Madrid: „Calificarea nu e jucată” » A remarcat doi fotbaliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează