INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 2-5

Carlo Ancelotti e categoric după Liverpool - Real Madrid: „Calificarea nu e jucată” » A remarcat doi fotbaliști

Carlo Ancelotti // FOTO: Imago +13   FOTO
Carlo Ancelotti // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 08:16 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 09:16

Italianul Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit după victoria spectaculoasă cu Liverpool, 5-2, pe Anfield Road, în turul optimilor UEFA Champions League. 

Tehnicianul care a învins-o pe Liverpool și în finala Ligii Campionilor din 2022 a lăudat doi jucători, fundașul Nacho și extrema Vinicius. Acesta a dezvăluit și la ce s-a gândit când Liverpool avea 2-0. 

Verdict dur! Ion Crăciunescu desființează decizia crucială a lui Istvan Kovacs din Liverpool - Real Madrid: „E penalty clar!”
LIVERPOOL - REAL MADRID 2-5
Verdict dur! Ion Crăciunescu desființează decizia crucială a lui Istvan Kovacs din Liverpool - Real Madrid: „E penalty clar!”

Concluziile lui Carlo Ancelotti după Liverpool - Real Madrid

„Am suferit mult la început. Nu ne așteptam să începem meciul așa. Din fericire, așa cum ni se întâmplă mereu, am rămas calmi. Am fost eficienți pe faza de atac și am reușit să punem probleme, după ce am trecut de presingul lor. În a doua repriză, Liverpool a redus din presiune, iar cei din față, Benzema, Vinicius și Rodrygo, au jucat foarte inteligent. Nu e ușor să câștigi aici atât de categoric. 

Echipa a arătat că joacă mai bine acum, după o iarnă complicată. La 0-2 mi-am amintit de semifinala din sezonul trecut, cu Manchester City. Cel mai important era să ne controlăm emoțiile și să rămânem calmi. Iar veteranii echipei au avut un rol important. Liverpool e o echipă competitivă. Ne-a pus multe probleme. Din nefericire, dubla nu este terminată. Avem un avantaj după aceste 90 de minute. Acum trebuie să gestionăm bine cele 90 de minute de la Madrid. 

Nacho și-a făcut foarte bine treaba în banda stângă. Mereu își îndeplinește foarte bine rolul, atât în bandă, cât și în centru. Puțini jucători am văzut să fie atât de inteligenți pe faza defensivă.

În opinia mea, Vinicius e jucătorul cel mai important din lume. Are continuitate în a da goluri și pase decisive. E decisiv. Sper să continue așa”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

Cele mai tari meme-uri, după Liverpool - Real Madrid

La 2-0: „Cheamă o ambulanță”. La 2-5: „Dar nu pentru mine”
Real Madrid e „complet alt animal”
Fanii lui Liverpool așteptând revanșa contra lui Real Madrid
Fețele fanilor lui Liverpool de-a lungul desfășurării meciului
Liverpool e încă în Euro...vision
+9 FOTO

 Citește și:

Reacția lui Jurgen Klopp e virală » Cum a fost surprins managerul lui Liverpool, imediat după golul 5 marcat de Real Madrid

Ce gafe uluitoare în Liverpool - Real Madrid! Thibaut Courtois i-a făcut cadou golul lui Salah, sub privirile lui Kovacs » Alisson l-a „copiat” 20 de minute mai târziu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
danglumetu
danglumetu  •  22 Februarie 2023, 19:08

daca benzema, in forma asta ar fi jucat finala mondialului, bietul portar argentinian ar fi fost scutit de gestul golanesc cu cupa!

reflector
reflector  •  22 Februarie 2023, 15:04

Un meci fantastic, un spectacol sportiv fotbalistic de înaltă clasa ! Felicitări don'Carlo !

MrBAN
MrBAN  •  22 Februarie 2023, 12:03

Cu tot respectul pentru Don Carlo, cum am vazut ca i se spune, il contrazic. Calificarea e foarte jucata si decisa. A spus-o si Klopp. Liverpool, in starea in care este, nu mai poate face nimic. Adio Champions League sezonul asta. Ca si toate celelalte competitii. Sa speram ca sezonul viitor va fi altfel.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează