INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 2-5

Reacția lui Jurgen Klopp e virală » Cum a fost surprins managerul lui Liverpool, imediat după golul 5 marcat de Real Madrid

Jurgen Klopp, în Liverpool - Real Madrid 2-5 / Sursă foto: Imago Images +13   FOTO
Jurgen Klopp, în Liverpool - Real Madrid 2-5 / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 01:06 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 07:55

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a trecut de la extaz la agonie, iar mai apoi la resemnare în „thriller-ul” cu Real Madrid din „optimile” Champions League, meci pierdut de „cormorani” cu 2-5.

Dacă recitalul oferit de Nunez și Salah în primul sfert de oră al partidei l-a făcut să jubileze, neamțul și-a schimbat radical starea de spirit pe măsură ce meciul a înaintat, iar Real a „răsturnat” tabela. Agitat, nervos, preocupat sau gânditor cât timp Liverpool încă era ancorată în meci, Klopp a avut o reacție de resemnare după golul de 5-2 reușit de Benzema în minutul 67.

Verdict dur! Ion Crăciunescu desființează decizia crucială a lui Istvan Kovacs din Liverpool - Real Madrid: „E penalty clar!”
LIVERPOOL - REAL MADRID 2-5
Verdict dur! Ion Crăciunescu desființează decizia crucială a lui Istvan Kovacs din Liverpool - Real Madrid: „E penalty clar!”

Jurgen Klopp, resemnare totală după golul 5 reușit de Real

Imediat după golul secund al francezului, camerele televiziunilor s-au îndreptat direct spre privirea lui Klopp, cel care râdea resemnat în timp ce Madridul sărbătorea pentru a cincea oară în fața unui „Anfield Road” redus la tăcere.

Reacția lui Jurgen Klopp e virală » Cum a fost surprins managerul lui Liverpool, imediat după golul 5 marcat de Real Madrid
Jurgen Klopp, după golul de 5-2 al Realului / Captură Twitter

„Când nu mai ai suficiente lacrimi pentru a plânge, n-ai ce să faci decât să râzi. Klopp știe mai bine”, a scris un fan Liverpool pe Twitter, în timp ce un alt susținător „The Reds” fost mai vehement: „Nimic nu mă enervează mai mult decât să-l văd pe Klopp râzând în timp ce noi pierdem”.

Microbiștii l-au taxat pe Jurgen Klopp și pentru o declarație oferită de neamț imediat după finala UCL pierdută în fața Realului în mai 2022: „Unde este finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul!”, a spus Klopp la acel moment, conform BBC.

FOTO / Cele mai tari meme-uri după „măcelul” din Liverpool - Real Madrid

Noapte bună! Klopp îl va visa mult timp pe omologul Ancelotti
Real Madrid e „complet alt animal”
La 2-0: „Cheamă o ambulanță”. La 2-5: „Dar nu pentru mine”
Fanii lui Liverpool așteptând revanșa contra lui Real Madrid
Fețele fanilor lui Liverpool de-a lungul desfășurării meciului
+9 FOTO

Real a revenit fabulos de la 0-2 în fața lui Liverpool și a decis, practic, calificarea în „sferturi”, după un meci în care Istvan Kovacs nu a dat o lovitură de la 11 metri pentru Liverpool la 2-3, când Carvajal l-a împins pe Nunez. Citește AICI cronica partidei!

Citește și alte știri de actualitate:

Cele mai tari meme-uri după „măcelul” Liverpool - Real Madrid 2-5 » Irlandezii de la Ryanair au fost din nou la înălțime

EXCLUSIV Verdict dur! Ion Crăciunescu desființează decizia crucială a lui Istvan Kovacs din Liverpool - Real Madrid: „E penalty clar!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
scandautor
scandautor  •  23 Februarie 2023, 01:24

„Nu a avut alte solutii”?... Nat Phillips. Mult mai sigur și mai eficient decât abulicul și inconstantul Gomez. Nat Phillips s-a descurcat bine și uneori chiar foarte bine acum două sezoane, când în afară de lipsa lui Van Dijk în întreg sezonul, erau la un moment dat accidentați toți ceilalți fundași centrali. Da' Klopp nu-l folosește pe Phillips doar el are habar de ce, el știe doar să-i caute echipă pe unde să-l mai dea împrumut. A, și mai știe ceva - să râdă ca muta când e momentul cel mai nepotrivit să râdă. El și cu supraplătitul Salah - nu e fază ratată (și sunt ATÂT de multe în sezonul ăsta) în care crețu' să nu râdă ca șef-su. Prea rapid dintr-o echipă mare de tot au ajuns o adunătură de ***. Trist și pe (multe) alocuri chiar grotesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  22 Februarie 2023, 10:28
Postat de Cabalero pe 22 Februarie 2023, 07:12

Cand va intelege Klopp ca ratatul ala de gomez este omul adversarilor in echipa de pe Anfield???? Cel putin 4 din cele 5 goluri il au ca coautor pe *** ala...Liverpool in 10 oameni nu pierdea cu 2-5 ;)

Nu a avut alte solutii. Matip abia intors dupa o accidentare si Konate accidentat.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  22 Februarie 2023, 08:41

Dupa ce liverpool a incasat 5 goluri in europa, prostul ala de randoom striga ca fcsb este liverpool !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează