INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 0-1

Reacția lui Jurgen Klopp, după ce a pierdut a treia finală de Champions League: „Unde se ține anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul”

Jurgen Klopp/ foto: Imago Images
Jurgen Klopp/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 10:27 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 11:29

Jurgen Klopp (54 de ani), antrenorul lui Liverpool, a fost extrem de optimist în declarații după înfrângerea din finala Champions League, 0-1 cu Real Madrid.

Pentru Jurgen Klopp este a treia finală de Champions League pierdută în cariera de antrenor și a doua pe banca lui Liverpool. Prima înfrângere a fost tot în fața lui Real Madrid, în finala din 2018, scor 1-3. Klopp a pierdut o finală și în perioada când o pregătea pe Dortmund, în 2013, 1-2 cu Bayern. Singurul succes al lui Klopp într-o finală de Champions League a fost în 2019, când Liverpool a câștigat cu Tottenham, scor 2-0.

Courtois s-a răzbunat după cel mai bun meci din carieră: „O lipsă de respect! Au râs de mine, dar uite-mă aici, un câștigător”
Liverpool - Real Madrid 0-1
Courtois s-a răzbunat după cel mai bun meci din carieră: „O lipsă de respect! Au râs de mine, dar uite-mă aici, un câștigător”

Jurgen Klopp, optimist după finala Champions League

„Am făcut un meci bun, nu un meci perfect. Nu cred că un joc perfect este posibil împotriva unui adversar așezat cu o formație așezată atât de aproape de propria poartă. Am avut multe șuturi, dar nu cele mai precise. Courtois a făcut două parade de top. Am primit un gol după o aruncare de la margine. Valverde a vrut să tragă, Vinicius a fost acolo și asta a fost tot.

Băieții au încercat totul, mai ales la 1-0, apoi am jucat așa cum am vrut să jucăm. Contraatacurile lor au fost cele mai periculoase arme. Am vrut să fim mai curajoși în a doua repriză. Asta am spus la pauză.

Se simte diferit. Nu e rău să ajungi în finală. Este un fel de succes, dar nu cel pe care ți-l dorești. Am un sentiment puternic că vom reveni în finală. Băieții sunt foarte competitivi. Este un grup excepțional, unit. Vom avea un grup remarcabil în sezonul următor. Unde este finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul”,a declarat Jurgen Klopp, citat de BBC.com.

Citește și alte știri despre Liverpool - Real Madrid:

Kroos s-a enervat și a plecat în timpul interviului: „Ai așteptat 90 de minute să-mi pui întrebarea asta de rahat?!”

Ancelotti, cel mai mare antrenor din istoria Ligii: „Nu-mi vine să cred ce a făcut Courtois!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
francescoli1974
francescoli1974  •  29 Mai 2022, 17:37

Dacă pici cu Real in semifinale eu zic să anulezi rezervarea la hotel iar dacă pici in finală cu același Real zic să nu comanzi șampania dinainte.

firi
firi  •  29 Mai 2022, 15:04

Klopp mai bine intreaba te de ce nu castigi decat la penalty uri cu echipele mari,de ce luis diaz,jota,etc joaca precum niste paiatze,de ce in 3 finale de champions n ai dat un gol,etc.Sunteti un fel de rapid de fitze.ATAT.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  29 Mai 2022, 14:48
Postat de Marba1948 pe 29 Mai 2022, 13:59

anti.... Cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acri!

Nu aveam nici o favorita, voiam doar sa nu mai fie atit de multa hotie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează