INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 2-5

Jurgen Klopp, resemnat după umilința cu Real Madrid: „Cred că dubla e decisă. Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu jucăm cu ei în fiecare săptămână”

Jurgen Klopp // FOTO: Imago +13   FOTO
Jurgen Klopp // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 08:38 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 09:08

Neamțul Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a vorbit după înfrângerea dureroasă cu Real Madrid, 2-5, pe Anfield Road, în turul optimilor UEFA Champions League. 

Antrenorul „cormoranilor” a declarat după meci că, în opinia lui, calificarea este jucată și a vorbit despre cum va aborda Liverpool returul de la Madrid, programat pe 15 martie.

Verdict dur! Ion Crăciunescu desființează decizia crucială a lui Istvan Kovacs din Liverpool - Real Madrid: „E penalty clar!”
LIVERPOOL - REAL MADRID 2-5
Verdict dur! Ion Crăciunescu desființează decizia crucială a lui Istvan Kovacs din Liverpool - Real Madrid: „E penalty clar!”

Ce a declarat Jurgen Klopp, după Liverpool - Real Madrid

„Cred că Ancelotti crede că dubla este decisă. În acest moment, asta cred și eu. Dar peste trei săptămâni poate fi diferit. Vom merge acolo să câștigăm. Vom merge pentru a juca fotbal.

Asta e tot ce pot spune. Va trebui să riscăm, dar dacă le dăm spații, ei vor fi periculoși. Acum trebuie să ne asigurăm că am învățat ceva din acest meci. Momentul care a schimbat totul a fost golul de 2-3. La 2-2 nu s-a schimbat nimic, dar nu am putut reacționa după golul de 2-3. Trebuia să jucăm la fel ca în prima repriză, dar am făcut opusul. 

Real este una dintre cele mai mari echipe din lume. Mulțumim lui Dumnezeu că nu jucăm contra lui Real în fiecare săptămână. E foarte greu să te aperi împotriva lor.

De la 0-2, am făcut cadou fiecare gol. La fiecare fază puteam face ceva mai bine. Trebuia să ne apărăm mai bine. La pauză am avut o discuție pozitivă, dar am luat al treilea gol și asta a schimbat meciul. Real a dominat jocul, iar nouă ne-a lipsit norocul pentru a marcat din nou. În repriza a doua a fost jocul pe care Real l-a dorit”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit Marca.

Cele mai tari meme-uri după Liverpool - Real Madrid

Fanii lui Liverpool așteptând revanșa contra lui Real Madrid
Real Madrid e „complet alt animal”
La 2-0: „Cheamă o ambulanță”. La 2-5: „Dar nu pentru mine”
Fețele fanilor lui Liverpool de-a lungul desfășurării meciului
Liverpool e încă în Euro...vision
+9 FOTO

 Citește și:

Reacția lui Jurgen Klopp e virală » Cum a fost surprins managerul lui Liverpool, imediat după golul 5 marcat de Real Madrid

Ce gafe uluitoare în Liverpool - Real Madrid! Thibaut Courtois i-a făcut cadou golul lui Salah, sub privirile lui Kovacs » Alisson l-a „copiat” 20 de minute mai târziu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
DMA87
DMA87  •  22 Februarie 2023, 12:03

Da, dar dacă ar fi jucat săptămânal, ar fi avut posibilitatea să nu se prezinte, pierzând onorabil. Evitând astfel, umilințe greu de suportat. :)

magic4ever
magic4ever  •  22 Februarie 2023, 11:07

Si Liverpool a avut noroc la gafa lui Courtois,celor de la Liverpool le-a lipsit valoarea ca sa ii faca fata lui Real...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Februarie 2023, 10:09

Nene Klopp, ai reușit: Liverpool a redevenit Loserpool! Bravo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează