INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

OFICIAL Ralf Rangnick, noul antrenor de la Manchester United: „Am un lot plin de talent”

Ralf Rangnick, noul antrenor de la Manchester United // foto: Guliver/gettyimages
Ralf Rangnick, noul antrenor de la Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 15:01 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 15:18

Manchester United anunță că Ralf Rangnick (63 de ani) a fost numit antrenor interimar până la finalul sezonului în curs.

După despărțirea de Ole Gunnar Solskjaer, „principalul” din ultimii doi ani și jumătate, Manchester United l-a ales pe Ralf Rangnick să conducă echipa până la finalul acestui sezon.

Ulterior, neamțul va activa la Manchester United pentru doi ani într-un rol de consultanță.

Ralf Rangnick, noul antrenor de la Manchester United: „Am un lot plin de talent”

„Sunt încântat să mă alătur clubului și concentrat să fac ca acest sezon să fie unul de succes. Acest lot e plin de talent. Toate eforturile mele se vor îndrepta spre a ajuta acești jucători să-și împlinească potențialul, atât individual cât și - cel mai important - la nivel colectiv”, a declarat Rangnick.

Directorul sportiv al clubului, John Murtough, a declarat că „Ralf este unul dintre cei mai respectați și inovatori antrenori din fotbalul european. El a fost candidatul numărul 1 pentru rolul de antrenor principal, având în vedere abilitățile tehnice și de leadership pe care le-a acumulat în cele aproape 4 decenii petrecute în antrenorat și în managementul cluburilor”.

Până când actele lui Ralf Rangnick vor fi gata, prima echipă va continua să fie pregătită de Michael Carrick, precum a fost și în ultimele două meciuri, 1-1 cu Chelsea și 2-0 cu Villarreal.

Ralf Rangnick o părăsește pe Lokomotiv Moscova

Manchester United le-a mulțumit celor de la Lokomotiv Moscova pentru cooperare în ceea ce privește angajarea lui Rangnick. Până să semneze cu United, Rangnick a fost director sportiv și de comunicare la clubul din Rusia.

Ralf Rangnick o preia pe Manchester United pe locul 1 în grupa F din Champions League, cu 10 puncte după 5 runde și cu calificarea în faza optimilor asigurată, în vreme ce situația din campionat este îngrijorătoare. După 13 etape, „diavolii roșii” ocupă locul 8, cu 18 puncte, 5 sub primul loc care asigură calificarea în grupele Champions League, ocupat de West Ham.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Candidatul la Balonul de Aur, gafă incredibilă în Chelsea - Manchester United!

Marea dorință a lui Cristiano Ronaldo: „Asta vrea să facă înainte de retragere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  29 Noiembrie 2021, 18:21

Cocalardo trebuie sa stea permanent pe banca, e o gloaba sinistra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează