INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United, dispusă să plătească peste 100 de milioane de euro pentru un atacant din Bundesliga

Randal Kolo Muani (24 de ani), atacantul francez al celor de la Eintracht Frankfurt, ar fi stârnit interesul celor de la Manchester United, locul 3 în clasamentul din Premier League. 
Foto: Imago
Randal Kolo Muani (24 de ani), atacantul francez al celor de la Eintracht Frankfurt, ar fi stârnit interesul celor de la Manchester United, locul 3 în clasamentul din Premier League. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 14:46 / Actualizat joi, 16 martie 2023 15:24

Randal Kolo Muani (24 de ani), atacantul francez al celor de la Eintracht Frankfurt, ar fi stârnit interesul celor de la Manchester United, locul 3 în clasamentul din Premier League. 

Șefii lui Ten Hag ar fi dispuși să plătească în schimbul lui Kolo Muani suma de 120 de milioane de euro, informează cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSA STEAUA
Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

Manchester United ar fi interesată de Randal Kolo Muani, atacantul lui Eintracht Frankfurt 

Dacă mutarea se va concretiza, Randal Kolo Muani ar deveni cel mai scump jucător din istoria grupării de pe Old Trafford. Acesta ar bate recordul deținut de Paul Pogba (30 de ani), transferat în august 2016 de la Juventus, în schimbul sumei de 105 milioane de euro. 

Randal Kolo Muani și-a făcut junioratul la US Torcy și Nantes. Între august 2019 și iunie 2020, Kolo Muani a jucat sub formă de împrumut la Boulogne, pentru care a marcat 3 goluri în 14 meciuri. 

 În tricoul celor de la Nantes a debutat în noiembrie 2018, într-un meci pierdut de „canari”, scor 0-3, în fața lui St. Etienne, în Ligue 1. A evoluat pentru Nantes în 87 de meciuri, reușind să puncteze de 23 de ori și să dea 13 pase decisive. 

1 trofeua cucerit Kolo Muani cu Nantes: Cupa Franței, în vara anului trecut

În iulie 2022, Kolo Muani ajungea în Germania, la Eintracht Frankfurt, din postura de jucător liber de contract. În actuala stagiune, acesta a adunat 34 de meciuri în tricoul nemților, formație pentru care a marcat de 16 ori și a dat 14 pase de gol. 

În tricoul naționalei Franței, Kolo Muani a debutat în septembrie 2022, într-un meci câștigat de „cocoșul galic”, pe teren propriu, scor 2-0, împotriva Austriei, în Liga Națiunilor. 

Kolo Muani a jucat 3 meciuri și la Campionatul Mondial din Qatar: a bifat 90 de minute cu Australia, 11 minute cu Marocul, când a și marcat, și 79 de minute în marea finală, contra Argentinei. Este cotat la 37 de milioane de euro pe Transfermarkt.com. 

Citește și: 

După Dinamo, a ajuns în Grecia și e convins: „Părerologi am fost, încredere am avut în toți! Noii conducători să demonstreze ce pot”

Gianni Infantino, reales președintele FIFA „cu un ropot de aplauze”, ca la Congresul PCR » Halucinant! A sugerat că ar merita să fie președinte „pentru totdeauna”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează