INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARĂ

CFR CLUJ - CELTIC // FOTO Alb-verzii au cucerit azi Cupa Ligii Scoţiei în fața rivalei Rangers

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 20:14

Cu 4 zile înaintea partidei cu CFR Cluj din Gruia, Celtic Glasgow a câștigat  Cupa Ligii Scoției, după o victorie la limită reușită în fața rivalei Glasgow Rangers, scor 1-0. 

În aceeași zi în care CFR Cluj, viitoarea adversară din grupele Europa League, a pierdut pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-2, un meci pe care ardelenii au vrut să-l amâne, Celtic a mai bifat un trofeu în Scoția, folosind toți titularii în duelul contra marii rivale.  

Unicul gol al partidei a venit în minutul 60, când fundașul central Jullien a înscris în urma unei faze fixe. Celtic a avut noroc patru minute mai târziu, când Morelos, atacantul lui Rangers, a ratat o lovitură de la 11 metri.  

Antrenorul Neil Lennon n-a menajat niciun titular contra lui Rangers, existând astfel posibilitatea să abordeze o formulă cu mai multe rezerve în duelul cu CFR de joi. Scoțienii și-au acontat deja calificarea în primăvara Europa League, situându-se pe primul loc în grupă. 

Echipa de start a lui Celtic: Forster - Frimpong, Jullien, Ajer, Hayes - Brown, McGregor - Forrest, Christie, Elyounoussi - Morgan

+5 FOTO

(foto: Reuters, Guliver/Getty Images)

CFR CLUJ, ÎNCĂ UN HOP PÂNĂ LA PRIMĂVARĂ

Celtic e, practic, singura echipă care stă între CFR Cluj și calificarea „feroviarilor” în primăvara europeană a Europa League. Pe 12 decembrie, CFR va primi vizita scoțienilor, echipa lui Dan Petrescu având nevoie de un punct pentru a avansa în șaisprezecimi de pe locul 2. Ardelenii pot merge mai departe și cu o înfrângere, cu condiția ca Lazio să n-o bată în deplasare pe Rennes.

Vezi şi: 

Supărare mare în vestiarul campioanei! Dan Petrescu a refuzat să vină la interviuri » „Concluziile sunt foarte simple. Degeaba ne plângem”

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  08 Decembrie 2019, 21:34

Dănuțule, lasă scuzele penibile... 4 zile între meciuri sunt mai mult decât suficiente... Puteai să ceri programarea pt sâmbătă, nu cred că refuza nimeni... Dar noi vrem performanțe cu meciuri jucate la interval de 10 zile, dacă se poate... Mai ai și tupeu după ce ai refuzat să jucati cu Iași în Copou... Asta e, roata se întoarce și Bărbosul îți dă na-na când ți-e lumea mai dragă...

972520872778599
Carlos Mendoza  •  08 Decembrie 2019, 21:23

Trist, sa vezi ca nu le-a amanat Federatia meciul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează