INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Rănile trecutului nu se cicatrizează pentru Mario Balotelli » Fotbalistul îl atacă pe fostul selecţioner al Italiei, Cesare Prandelli

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 17:46

Neconvocat după eliminarea Italiei de la Campionatul Mondial din Brazilia, Mario Balotelli nu are ce să-i reproşeze actualului selecţioner Antonio Conte, însă are ceva de împărţit cu fostul tehnician Cesare Prandelli.

"Eu sînt o persoană care spune lucrurilor pe nume. Acum n-am marcat şi sînt conştient că nu merit să fiu la echipa naţională. Alţi fotbalişti ca Graziano Pelle sau Ciro Immobile au înscris şi e normal să fie convocaţi.

Oricum, eu sînt dezamăgit de ce s-a spus după Campionatul Mondial. Am avut doar două, trei ocazii şi am marcat un gol cu Anglia. Ce puteam să fac mai mult? Pînă şi Prandelli a spus lucruri urîte despre mine.

A fost oare normal să meargă şi să vorbească direct cu presa şi să spună diverse lucruri despre mine imediat după meci? Nu mă aşteptam la asta. Nu e un bărbat adevărat. Bărbaţii adevăraţi spun ce au de spus în faţă, aşa cum fac eu", a declarat Balotelli în presa din Peninsulă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
goghe
goghe  •  16 Octombrie 2014, 21:28

Petarda asta iar se baga in seama. Daca nu era negru nu il baga nimeni in seama. N-are nici o treaba cu obiectul. el e cu fizicu si atit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează