INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL HILAL

VIDEO EXCLUSIV Răzvan Lucescu explică ce se întâmplă cu Gomis » De ce leșină francezul pe teren: „Așa reacționează la presiune”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 10:36 / Actualizat marti, 23 martie 2021 11:20

Invitat la GSP LIVE, Răzvan Lucescu (52 de ani) a vorbit despre fostul său jucător de la Al Hilal, Bafetimbi Gomis.

Atacantul francez de 35 de ani s-a prăbușit pe teren în minutul 4 al meciului de pe 20 martie, fiind a doua oară în acest an când leșină pe teren. Pe 18 februarie, a căzut în iarbă înaintea unei partide, la încălzire.  În plus, pe 20 august 2020, sub ochii lui Răzvan Lucescu, și-a pierdut cunoștința în timpul jocului. S-a trezit și a continuat să joace.

VIDEO Răzvan Lucescu despre Gomis: „Are o capacitate incredibilă de a-și controla fizicul și mintea”

Fostul antrenor al lui Al Hilal a spus care sunt problemele francezului, dezvăluind că totul este legat de partea emoțională.

„El, când acumulează foarte multă presiune internă, reacționează așa. Scoate toată situația negativă din el. Cade, își pierde puțin echilibrul și după revine, ca și cum ar fi eliberat tot.

Nu știu dacă e fragil psihic. E un mod de a se descărca de această presiune. Alții nu știu să gestioneze presiunea și asta îi afectează. El are acest control asupra corpului și minții lui și după merge mai departe.

Are o reacție pe care o controlează. Am vorbit cu el și mi-a explicat. S-a întâmplat la încălzirea de dinaintea unui meci. Voiam să-l schimbăm... Și-a revenit și a venit lângă mine și mi-a zis «Stai liniștit. Nu am nimic. E modul meu de a mă descărca de presiunea pe care o acumulez. Ai încredere în ce spun». Am avut și totul a fost perfect”, a spus Răzvan Lucescu la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cosmin Contra, la un pas să bată palma cu noua echipă: „Va avea rezultate ca înainte de perioada Dinamo”

Daniel Isăilă, formidabil în Emirate! Aproape de o mare performanță la clubul ministrului de Interne, fratele patronului lui Man. City!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează