INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

REZUMAT VIDEO Răzvan Lucescu, după înfrângerea cu Olympiakos: „Greșeli incredibile, de copii mici”. Nu i-a iertat nici pe ziariști

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a pierdut pentru întâia oară două meciuri la rând în acest sezon, foto: Imago
Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a pierdut pentru întâia oară două meciuri la rând în acest sezon, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 10:42 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 11:27

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a pierdut pentru întâia oară două meciuri la rând în acest sezon, 0-1 cu AEK Atena și 1-3 cu Olympiakos Pireu, fiind pe locul 4, la nouă puncte de primele două poziții din clasamentul din Grecia.

Răzvan Lucescu nu mai pierduse niciun meci, în nicio competiție, de la sfârșitul lui octombrie, și avea cele mai bune rezultate contra principalilor rivali, AEK, Panathinaikos și Olympiakos. Până acum, în acest început de aprilie, când PAOK a cedat de două ori la rând, cum nu i se mai întâmplase în 2022-2023: 0-1 acasă cu AEK, duminică, și 1-3 pe terenul lui Oly, deși a condus la pauză în ultima deplasare, miercuri seară.

Imagini uluitoare în Franța: mii de oameni au invadat terenul, după calificarea în finala Cupei + Un nume important din România, prezent la meci
CUPA FRANȚEI
Imagini uluitoare în Franța: mii de oameni au invadat terenul, după calificarea în finala Cupei + Un nume important din România, prezent la meci

Răzvan Lucescu: „Am făcut greșeli incredibile. Jucătorii sunt tineri, vor mai greși de multe ori”

Antrenorul nu a mai atacat arbitrii, le-a reproșat doar propriilor jucători înfrângerea de pe „Karaiskakis".

„Lipsa de experiență ne-a costat scump. Am făcut greșeli incredibile, la fel ca la partida cu AEK. Erori de copii mici. Sunt tineri, au greșit, vor mai greși de multe ori până când vor atinge vârful carierei", a declarat Răzvan, anunțând că "ei sunt băieți de calitate care înseamnă mult pentru PAOK și care reprezintă viitorul lui PAOK".

Lucescu a analizat lucid jocul de la Pireu. „Când vii aici, nu trebuie să facă două lucruri: primul, nu-i da mingea ușor lui Olympiakos, ai răbdare, pentru că jucătorii săi devin nervoși când n-au posesia; al doilea, nu greși, pentru că adversarii au mare calitate, au viteză și pot crea rapid situații periculoase. Și noi am greșit".

Ce n-a funcționat în Olympiakos - PAOK 3-1: „Ne-am prăbușit în punctul critic de presiune”

Tehnicianul i-a criticat și pe jurnaliștii greci. La conferință i s-a spus că PAOK e pe locul 4, la nouă puncte de primele două poziții, ieșind din lupta pentru titlu. Moment în care s-a revoltat: „Asta e presiunea pe care voi vreți să o puneți pe noi. Nu am zis niciodată că avem un asemenea obiectiv. Am repetat că suntem într-o perioadă de tranziție".

A explicat evoluția lui PAOK în actuala stagiune: „Am reușit jocuri bune, rezultate bune, dar ne-am prăbușit în punctul critic de presiune, în cele mai importante momente. Cu AEK și Olympiakos, două meciuri la indigo. Suntem dezamăgiți, însă le-am cerut băieților să țină fruntea sus și să reacționeze. Să câștigăm următoarele partide. Ne așteaptă provocări mari".

95de meciuri are Răzvan Lucescu în al doilea mandat la PAOK: 49 de victorii, 25 de egaluri, 21 de înfrângeri

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Haos total în Olanda! Feyenoord - Ajax, întrerupt după 21 de secunde din cauza torțelor + Oprit iar 45 de minute, după o bătaie generală

VIDEO CU REUȘITA Spectacol în duelul Rădoi - Șumudică din Arabia Saudită » Mitriță a înscris un super-gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  06 Aprilie 2023, 11:39

Daca nu a acuzat si tramway ul nu e asa de grav ;)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează