INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Răzvan Marin s-a făcut remarcat și cu Juventus: „A fost ca o cafea scurtă și intensă”

Răzvan Marin (25 de ani) a pasat decisiv la golul lui Cagliari, foto: Imago
Răzvan Marin (25 de ani) a pasat decisiv la golul lui Cagliari, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 12:37 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 12:37

SERIE A. Răzvan Marin (25 de ani) a pasat decisiv la golul lui Cagliari, dar a greșit la egalarea oaspeților și s-a retras o dată cu echipa. „A fost motorul mijlocului rossoblu”, îl laudă italienii, după un meci pierdut de gazde, 1-2 împotriva lui Juventus.

Cagliari a condus aproape până la pauză, dar a cedat toate punctele lui Juventus (1-2), într-un meci în care Răzvan Marin a fost integralist. 

Revenit după un joc pe bară, din cauza infectării cu Covid-19 de la echipa națională, mijlocașul român s-a făcut remarcat și s-a numărat printre cei mai buni oameni ai gazdelor, după portarul Cragno și stoperul Lovato.

Buzunare pline cu ZERO performanțe » Câți bani a scos Gigi Becali în 2021 din conturile FCSB
FCSB
Buzunare pline cu ZERO performanțe » Câți bani a scos Gigi Becali în 2021 din conturile FCSB

Depășit la golul de 1-1, Răzvan Marin a primit nota 6 în Gazzetta dello Sport

Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 6 și l-a caracterizat astfel: „O partidă ca o cafea scurtă și intensă. S-a descurcat bine când a recuperat mingea și l-a servit apoi pe João Pedro pentru 1-0. Rău a acționat când a riscat în fața lui Danilo și a fost depășit de Cuadrado la golul egalizator". 

Agenția Tuttomercatoweb.com l-a apreciat cu 6,5 și doar l-a lăudat: "A fost motorul mijlocului rossoblu, reușind un meci de mare intensitate. După numai 10 minute i-a furat mingea din picioare lui Dybala și a oferit assistul pentru deschiderea scorului".

„Răzvan Marin a fost singurul luminos de la mijlocul terenului"

Și Eurosport.it a punctat pozitiv prestația lui Marin: 

„A reprezentat singura lumină a gazdelor de la mijlocul terenului. A realizat o recuperare grandioasă la Dybala și apoi o tranziție rapidă și importantă pentru pasa filtrantă în careu trimisă lui João Pedro". Iar Sportmediaset a scos în evidență că „s-a retras o dată cu toată echipa în repriza a doua, dar a luptat și a mârâit amenințător. Are meritul de a fi creat golul sarzilor". 

Juventus a întors scorul prin De Ligt și Vlahovici și rămâne pe loc de Champions League, în timp ce Cagliari tremură pentru evitarea retrogradării.

5 assisturiși niciun gol marcat are Răzvan Marin în 30 de meciuri disputate la Cagliari în acest sezon. În 27 a fost titular la sarzi și n-a lipsit decât la două

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Prima reacție după ce Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui fan: „E fiul meu. Are autism și dispraxie și a fost atacat!” » Comunicatul portughezului

PSG, lovitură de imagine » Contract de 70 de milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1284665291974112
Silviu Ionut  •  10 Aprilie 2022, 20:54
Postat de befree pe 10 Aprilie 2022, 16:16

S-a remarcat si a pierdut iar. La anul se va remarca in serie B. :))

Da, Bobita. Pentru ca nu a jucat singur. Si impotriva lui Juve. Stai tu linistit, ca nu retrogradeaza.

befree
befree  •  10 Aprilie 2022, 16:16

S-a remarcat si a pierdut iar. La anul se va remarca in serie B. :))

klauz
klauz  •  10 Aprilie 2022, 13:10

Cred ca si astia s-au prins ce e si ii zic "cafea"... Haios.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează