INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică reacționează după ce turcii au anunțat că Gaziantep l-ar putea înlocui pe banca tehnică a echipei

Presa din Turcia a anunțat că Marius Șumudică ar putea fi înlocuit pe banca tehnică a lui Gaziantep +32   FOTO
Presa din Turcia a anunțat că Marius Șumudică ar putea fi înlocuit pe banca tehnică a lui Gaziantep

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 20:18

Marius Șumudică (49 de ani) a reacționat după ce în presa din Turcia s-a vehiculat că echipa antrenată de el, Gaziantep, ar vrea să îl înlocuiască cu un alt tehnician român, Costel Gâlcă (48).

Cotidianul Fanatik a scris astăzi că Gaziantep ar fi interesată să îl schimbe pe Șumudică cu Costel Gâlcă, în prezent antrenor în Danemarca, la Vejle.

Marius Șumudică: „Așa cum pot pleca eu, și ei mă pot da afară”

Antrenorul român a reacționat la auzul veștii că ar putea fi demis:

 „Am auzit că ar fi apărut această ştire legată de mine. Ce să spun? Orice se poate întâmpla, câtă vreme sunt respectate clauzele contractuale. Aşa cum pot pleca eu, şi ei mă pot da afară. Dar până una, alta eu ştiu că sunt antrenorul cu care Gaziantep a obţinut rezultate bune și care se află în obiectiv”, a declarat Șumudică pentru Digisport.

Marius Șumudică: „Pe 5 mai ar trebui să încep pregătirea”

Campionatul din Turcia, întrerupt de pandemia de COVID-19 pe 19 martie, s-ar putea relua în luna iunie:

„Am aflat că astăzi s-a stabilit în Turcia ca pe 12 iunie să înceapă campionatul, ceea ce înseamnă că pe 5 mai eu trebuie să încep pregătirea. Aştept însă detalii de la club, mai ales că este posibil să intru în carantină când ajung acolo”, a spus Șumudică pentru sursa citată.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre antrenorii români

DINAMO. Adi Mihalcea, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo! Spaniolii ar vrea să aducă un fost jucător de la Real Madrid pe bancă

Mircea Rednic confirmă interesul lui Cercle Bruges: „Da, este ofertă făcută”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1621414144804093
George Dobrescu  •  25 Aprilie 2020, 13:17

Paguba in ciuperci .Locul.lui este aici la fcsb .Becali are în sfârșit sansa sa il aducă si daca reuseste cu siguranta il va face in sfarsit campion Ce duel fotbalistic si verbal va fi intre si.mi si d petrescu de neegalat

danny_l
danny_l  •  24 Aprilie 2020, 20:51

Dar Sumi a luat titlul cu Astra,ia suflat titlul oierului,de asta sunteți frustrați?Plus că a jucat în Europa și nu sa făcut de râs,ceva știe că nu e ca Vintilă, ăla stă acolo că-l tine Becali ,nu că ar ști să pună echipa in teren,de schimbări tot Gigi se ocupă.

bazinga
bazinga  •  24 Aprilie 2020, 20:36

Mare paguba,ce sa zic....Moare fotbalul turc fara Sumi....""marele '" antrenor....Ma rog,el chiar se considera antrenor....ceea ce nu e cazul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează