INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Surpriză în Turcia! Gaziantep vrea să-l demită pe Șumudică și să-l înlocuiască tot cu un român

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 17:22

Președintele clubului turc, încă supărat că antrenorul a plecat fără acordul lui în România la începutul pandemiei, ar intenționa să-l dea afară și să-l aducă pe Costel Gâlcă, acum la Vejle (Danemarca)

În martie, Marius Șumudică a luat decizia de a părăsi imediat Turcia și de a se întoarce în România, din cauza pandemiei de coronavirus. A închiriat un charter cu 50.000 de euro și, chiar dacă președintele lui Gaziantep i-a cerut să rămână, a revenit acasă împreună cu tot stafful său.

Presa turcă a scris atunci că Mehmet Büyükekşi, liderul clubului, este atât de supărat încât îl va demite pe Șumudică. Ulterior, situația s-a mai calmat. Dar acum, se vorbește iar despre înlocuirea lui Șumudică.

Gâlcă a cucerit "tripla" cu FCSB în 2015

Surpriză în Turcia! Gaziantep vrea să-l demită pe Șumudică și să-l înlocuiască tot cu un român

Potrivit cotidianului local Fanatik, Gaziantep ar vrea să-l schimbe pe tehnicianul în vârstă de 49 de ani tot cu un român. Costel Gâlcă!

Câștigător al "triplei" campionat - Cupă - Cupa Ligii în 2015 cu FCSB, Gâlcă este acum la echipa daneză Vejle, după ce a fost pe bancă la Espanyol, Al-Taawoun și Al-Fayha, ultimele două din Arabia Saudită.

Fanatik susține că Gâlcă (48 de ani) a mai fost curtat de două grupări din Turcia. Gençlerbirliği și Kasımpaşa.

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Marius Șumudică dezvăluie un gest de efect al lui Ilie Dumitrescu: „Jos pălăria în fața lui! Gusturile lui Ilie sunt aparte, e elegant și inteligent”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
pma77
pma77  •  24 Aprilie 2020, 18:41

Daca era asa cum spuneti voi era ca si demis,iar Galca nu este antrenor,poate de Danemarca dar in nici un caz de Turcia.

2102911679735264
Calin Radulescu  •  24 Aprilie 2020, 18:32

Sumudica a facut ce trebuia... Orice om bine informat fugea. A mai plecat si un jucator de la TRABZON cu o saptamana inainte... Cei din Turcia o luasera pe campii si in plina pandemie ei erau singurul campionat din lume unde se juca fotbal... Cei de la Gaziantep pot sa faca ce doresc, dar dau dovada ca n-au creier... E PANDEMIE MONDIALA pana in 2022... E cazul sa lasam "TZURCA" si sa inchidem taraba pana se rezolva problema.

catalynn
catalynn  •  24 Aprilie 2020, 18:12

Nu-i nicio surpriza, Costel e băiat serios, s-or fi saturat și turcii de circ ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează