INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDIALUL CLUBURILOR / SEMIFINALE Z AL JAZIRA - REAL MADRID (MÂINE, 19:00)

Real, al 5-lea trofeu? » Zidane e în alertă maximă! Cine poate rata "El Clasico"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2017 12:51

Zidane vrea să încheie 2017 în triumf, după victoriile din Ligă, campionat, Supercupa Europei și Spaniei. Madrilenii trebuie să fie atenți: cine vede cartonașul roșu nu joacă împotriva Barcelonei.

Real e la Abu Dhabi, în luxul Emiratelor, gata să mai câștige o competiție. Mondialul Cluburilor aproape că a trecut neobservat, printre atâtea supermeciuri din campionatele interne și cupele europene, dar pentru Zinedine Zidane fiecare succes contează. "E foarte important, ne-am amânat partida cu Leganés pentru acest turneu. Nu ne vom sătura niciodată de trofee", afirmă antrenorul. Ar fi al 5-lea în acest an, după Champions League, LaLiga, Supercupa Spaniei și Supercupa Europei.

"E limpede că putem juca mai bine, însă eu sunt mulțumit de cum decurge sezonul", mai spune Zidane. "Toți ar vrea ca Madridul să fie la maximum, să evolueze foarte bine, să învingă mereu și să marcheze cinci goluri pe meci. E visul tuturor. Numai că, la final, nu e chiar atât de simplu".

"Albii" trebuie să fie atenți la acest Mondial al Cluburilor. Dacă vreunul primește direct cartonaș roșu (două etape suspendare) în semifinala cu Al Jazira sau e eliminat pentru două "galbene" în ultimul act de sâmbătă, va rata următorul meci oficial al Realului. Pe 23 decembrie, cu Barcelona pe "Bernabeu". El Clasico

Joacă Bale?

Galezul Gareth Bale, care a prins pe gazon doar 30 de minute în ultimele 74 de zile, e refăcut după ultima accidentare. Și luni s-a antrenat normal alături de coechipieri la Abu Dhabi. Totuși, spre sfârșit, când Zidane le-a cerut jucătorilor să exerseze diferite scheme de finalizare, centrări și șuturi la poartă, Bale a plecat la vestiar. "Nu are încă încredere în el", a comentat As. Și, probabil, nu va intra în semifinala cu Al Jazira. 

Invitata din Emirate e în semifinale

Al Jazira, antrenată de olandezul Ten Cate, este reprezentanta gazdelor la Mondialul Cluburilor, invitată de FIFA să completeze lista celor 7 echipe. Surprinzător, echipa brazilianului Romarinho (ex-Corinthians, nicio legătură cu fiul lui Romário, care are aceeași poreclă) a trecut deja de două obstacole: 1-0 cu Auckland City (Noua Zeelandă) și tot 1-0 cu Urawa Red Diamonds (Japonia), ajungând în semifinala cu Real. Cealaltă semifinală, Grêmio - Pachuca, se dispută în această seară. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  12 Decembrie 2017, 17:22

Intr-adevar riscul este mare...in fata atacurilor in valuri ale echipei Al Jazira, orice se poate intimpla... Sinteti iarasi *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează