INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

FOTO Primul El Clasico al anului se joacă în finala Supercupei Spaniei » Barcelona, calificare după loviturile de departajare în fața lui Betis

FC Barcelona o va înfrunta pe Real Madrid în finala Supercupei Spaniei! Catalanii au trecut în semifinale de Betis +11   FOTO
FC Barcelona o va înfrunta pe Real Madrid în finala Supercupei Spaniei! Catalanii au trecut în semifinale de Betis

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 23:54 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 00:00

FC Barcelona o va înfrunta pe Real Madrid în finala Supercupei Spaniei! Catalanii au trecut în semifinale de Betis, în Arabia Saudită, la Riad. A fost 1-1 la finalul timpului regulamentar, 2-2 după reprizele de prelungiri și 4-2 la loviturile de departajare.

  • Finala Supercupei Spaniei, Real Madrid - Barcelona, este programată duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro. Duelul va fi televizat pe Digi Sport 1.

Eliminată deja din Liga Campionilor, Barcelona a strâns rândurile și urmărește toate trofeele rămase în joc. Prima șansă s-a ivit rapid, în Supercupa disputată la Riad, în Arabia Saudită.

Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”
NUMIRE
Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”

Betis și Barcelona, semifinală spectaculoasă în Supercupa Spaniei

Catalanii, cu Gavi și Pedri extrem de activi, au pus stăpânire pe minge încă din primul minut. Au reușit să trimită mingea în plasă în minutul 23, dar reușita lui Pedri a fost anulată pentru un ofsaid milimetric pe faza de construcție.

Primul El Clasico al anului se joacă în finala Supercupei Spaniei » Barcelona, calificare după loviturile de departajare în fața lui Betis
Ofsaidul milimetric de la gol

Deschiderea scorului a venit de la golgeterul Robert Lewandowski, la finalul unei acțiuni norocoase, în care mingea deviată i s-a oprit la picior. Catalanii s-au relaxat, iar trupa lui Manuel Pellegrini a pus presiune. Una soldată și reușita egalizatoare a lui Fekir, un șut cu stângul, din 11 metri, la colțul lung.

VAR-ul a oprit-o din nou pe Barcelona. De această dată, Lewandowski a fost ghinionistul, în minutul 81. La fel ca în prima semifinală, dintre Real și Valencia, a fost nevoie de prelungiri.

Liderul din La Liga a început bine și această parte a semifinalei, iar Ansu Fati a făcut 2-1 în minutul 3, cu un voleu spectaculos de la 16 metri. Alb-verzii nu s-au resemnat. În minutul 101, Loren Moron a reluat formidabil, cu călcâiul, avându-l în spate pe Araujo, și a adus egalarea!

Finalista urma să fie decisă de loteria loviturilor de departajare, în ciuda eliminării suferite de Guardado. Catalanii au fost perfecți, iar Ter Stegen a blocat execuțiile modeste ale lui Juanmi și Carvalho. 

Primul El Clasico din anul 2023, Real Madrid - Barcelona, se va juca duminică, de la ora 21:00, în finala Supercupei Spaniei. 

13 Supercupe ale Spanieiare Barcelona în palmares. Real Madrid a cucerit trofeul de 12 ori

FINAL » Betis Sevilla - Barcelona 2-2 (2-4 d. pen)

  • Au marcat: Fekir '77, Moron '101 / Lewandowski '40, Ansu Fati '93
  • Betis la loviturile de departajare: Willian Jose (GOL), Moron (GOL), Juanmi (RATARE), Carvalho (RATARE)
  • Barcelona la loviturile de departajare: Lewandowski (GOL), Kessie (GOL), Ansu Fati (GOL), Pedri (GOL)
  • Vezi AICI cele mai interesante statistici!

Real Betis - Barcelona, echipele de start

Betis: Bravo - Miranda, Pezzella, Luiz Felipe, Ruibal - Rodriguez, Fekir - Rodri, Canales, Luiz Henrique - Iglesias 
Rezerve: Martin - Camarasa, Carvalho, E. Gonzalez, Guardado, Joaquin, Montoya, Moron, V. Ruiz, Sabaly, Willian Jose 
Antrenor: Manuel Pellegrini 

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Araujo, Kounde, Alba - F. De Jong, Gavi, Pedri - Raphinha, Lewandowski, O. Dembele 
Rezerve: Pena, Tenas - Alonso, Balde, Busquets, Christensen, Depay, Fati, E. Garcia, Kessie, F. Torres 
Antrenor: Xavi

Stadion: King Fahd International Stadium (Arabia Saudită)
Arbitru: Carlos del Cerro Grande

VIDEO Imagini cu sosirea Barcelonei în Arabia Saudită

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Proces incredibil pierdut de Barcelona! Trebuie să achite 8,5 milioane de euro pentru 17 minute

Câte etape de suspendare au primit Stefan Savic și Ferran Torres, în urma incidentului din partida Atletico Madrid - FC Barcelona

Le Graet, suspendat din funcția de președinte al Federației Franceze după ce l-a jignit pe Zidane și a fost acuzat de hărțuire sexuală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  13 Ianuarie 2023, 07:56

"Ofsaidul milimetric de la gol" ? Nici macar in poza nu e milimetric !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează