INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ALMERIA

FOTO Scandal monstru în Spania » Golul despre care se va vorbi tot sezonul: „Am fost jefuiți! S-a depășit limita”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 20:36 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 21:31

Real Madrid a câștigat cu Almeria, scor 3-2, în La Liga. Meciul a fost urmat de reacții dure ale oaspeților, care au acuzat arbitrajul lui Francisco Jose Hernandez.

Ce s-a întâmplat? În minutul 70, Vinicius a marcat golul de 2-2 cu mâna. Mingea l-a lovit în triceps și a intrat în poartă, reușita fiind validată și după consultarea VAR. Almeria a acuzat și altă decizie, când arbitrul a anulat un gol al lui Arribas pentru un fault al lui Lopy asupra lui Bellingham, comis înainte de gol.

Scandal monstru în Spania » Golul despre care se va vorbi tot sezonul: „Am fost jefuiți! S-a depășit limita”
Vinicius a marcat cu tricepsul anterior în Real Madrid - Almeria

Scandal monstru după Real Madrid - Almeria: „Am fost jefuiți”

Gonzalo Melero, mijlocașul de la Almeria, a avut cea mai dură reacție la finalul meciului. „Astăzi am fost jefuiți. Mă doare s-o spun, dar nu am cum să accept asta. Și sunt mai multe în acest an. Ceea ce s-a întâmplat astăzi a depășit orice limită, a fost incredibil. 

Nu se putea face mai mult pentru ca ei să câștige meciul... multe probleme de interpretare, cum ar fi golul cu mâna: ori e henț, ori nu e, dar nu trebuie să te duci niciodată la VAR. Pur și simplu nu se poate!”, a declarat Melero, la finalul partidei. 

Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
CFR CLUJ
Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu

Nu obișnuiesc să vorbesc despre arbitri, dar sunt foarte supărat... Ați văzut cu toții, meciul ăsta e urmărit de toată lumea. Nu este prima dată când mi se întâmplă asta aici. Nu am cuvinte pentru a rezuma ce s-a întâmplat azi, ce să spun? 

Ați văzut meciul, ați văzut ce s-a întâmplat. Părerea mea? Dacă spun ce cred...Ne pedepsesc pe noi, antrenorii, pentru că vorbim. E inutil să spun care e părerea mea pentru că ați văzut ce s-a întâmplat. Am protestat la multe decizii, nu am spus nimic, dar nu am putut să fac altceva

- Gaizka Garitano, antrenor Almeria

Carlo Ancelotti: „Arbitrul a avut dreptate. VAR-ul îl cheamă și cred că ia deciziile corecte”

„Singurul lucru care se putea face era să schimbăm dinamica și să aducem jucători noi. Unii jucători au plătit pentru prelungirile contra lui Atlético de Madrid. A trebuit să pun în teren o altă formație. În a doua repriză au pus mare presiune. Înțeleg protestele celor de la Almeria. Au fost decizii revizuite de VAR. 

Cred că au fost trei decizii destul de clare. Am văzut acțiunile. Arbitrul a avut dreptate. VAR-ul îl cheamă și cred că ia deciziile corecte. Eu sunt pregătit să aud reacții că am câștigat cu arbitrii, nu am nicio problemă”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.

Citește și:

Ce umilință! Lui Bayern nu i s-a mai întâmplat de 15 ani
BAYERN - WERDER 0-1
Ce umilință! Lui Bayern nu i s-a mai întâmplat de 15 ani
Răzvan Lucescu, altă victorie zdrobitoare: 5-1 în deplasare » Bulgarul său de la PAOK, irezistibil: 13 goluri influențate în 8 meciuri!
GRECIA
Răzvan Lucescu, altă victorie zdrobitoare: 5-1 în deplasare » Bulgarul său de la PAOK, irezistibil: 13 goluri influențate în 8 meciuri!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
imgb
imgb  •  23 Ianuarie 2024, 03:37

terra.nova .....am auzit de ***!....)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tk2014
tk2014  •  22 Ianuarie 2024, 22:17
Postat de terra.nova pe 22 Ianuarie 2024, 19:44

De ce i-ar scoate Papa Flo pe varzelona din scandalul negreira?

pentru ca real fara barcelona e nasol dpdv economic. si competitional. si nu e doar la liga. e si superliga, unde, pe langa napoli, barca e singurul aliat. florentino i-a facilitat barcelonei anul asta finantarile americane, ca sa ramana pe linia de plutire.

asistent.1
asistent.1  •  22 Ianuarie 2024, 20:33

Am văzut meciul ! Am regretat amarnic ! Atâta frustrare nu mai am avut vreodată ! La final simțeam că fotbalul nu este decât o afacere a granzilor, in special real Madrid , care prin acest meci întrece orice limita a bunului simț in a arbitra o partidă cu ultima clasată . Arbitrul principal și cei de la VAR au dat un recital ce cu greu va mai fi egalat în Europa . Din păcate presa va "uita" repede un asemenea "eveniment". Federația spaniola , o anexă de peste 50 ani a marelui club Real ,sprijinit financiar din bani publici de primăria Capitalei Madridului, va risipi alți bani pentru a închide gura detractorilor . O întrebare rămâne : de ce *** grosolan pe Almeria! Pt că le e frica de mica Girona ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close