INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Carlo Ancelotti l-a surprins pe unul dintre fotbaliștii transferați de Real Madrid în această vară: „WOW! Nu am mai experimentat așa ceva”

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Imago Images
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 14:23 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 14:53

Antonio Rudiger, fundașul de 29 de ani transferat de Real Madrid în această vară, a povestit cum l-a surprins antrenorul Carlo Ancelotti (63) înainte să fie prezentat ca nou jucător „blanco”.

După 5 ani în Premier League, la Chelsea, Antonio Rudiger a făcut pasul la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

Alex Ioniță, incisiv: „Am primit un an de suspendare nemeritat, iar băiatul de la Dinamo prins cu cocaina a fost suspendat 3 luni! Asta-i România”
RAPID
Alex Ioniță, incisiv: „Am primit un an de suspendare nemeritat, iar băiatul de la Dinamo prins cu cocaina a fost suspendat 3 luni! Asta-i România”

Fundașul central neamț a semnat un contract valabil 4 ani cu Real Madrid și a jucat deja în 9 partide pentru echipa „blanco”, toate câștigate! După cea mai recentă partidă, victoria cu Atletico Madrid din La Liga, 2-1, Rudiger a oferit un interviu publicației germane Sport1.

În cadrul acestuia, Rudiger a dezvăluit ce gest a făcut antrenorul Carlo Ancelotti înainte ca Real Madrid să-l prezinte ca nou jucător al echipei.

Antonio Rudiger: „Am auzit soneria, era Carlo Ancelotti. WOW!”

„Vă pot spune o poveste foarte simpatică din ziua de dinainte de prezentarea mea.

Stăteam în noua casă, alături de familie, doar de câteva ore. Făceam un grătar, când, deodată, am auzit soneria. Am deschis ușa, iar în fața mea era Carlo Ancelotti. Un moment WOW!

S-a așezat la masă cu noi, a mâncat alături de noi și mi-a cunoscut familia. Este foarte normal, cu picioarele pe pământ. A stat timp de două ore, am vorbit despre orice subiect. Voi fi sincer, nu am mai experimentat așa ceva înainte, niciun antrenor nu a mai făcut așa ceva pentru mine.

După câteva luni alături de el, trebuie să spun că este de neatins atunci când vine vorba despre relația cu jucătorii. Este Don Carlo, o legendă a antrenoratului, care câștiga trofee Champions League când eu eram copil. Să lucrez cu el zilnic la cel mai de succes club din lume este minunat”, a afirmat Rudiger, cucerit deja de atmosfera de la clubul din capitala Spaniei:

„Impactul clubului este uriaș. Poți încerca să-ți imaginezi din exterior cum este, dar să experimentezi pentru tine este ceva cu totul diferit. Aici contează doar să câștigi, nu există altă opțiune. 

Când mă uit la jucători precum Luka, Toni sau Karim, îi văd atât de relaxați... până și o finală este cel mai firesc lucru din lume pentru ei”.

6 Champions Leagueare Carlo Ancelotti în CV, două ca jucător (la AC Milan), patru ca antrenor (două la AC Milan, două la Real Madrid)

Rezumatul VIDEO al meciului Atletico Madrid - Real Madrid 1-2

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Schimbare la Nice? Rareș Ilie ar putea fi pregătit de un mare antrenor

Un celebru patron din Serie A anunță că se va implica total la echipă: „Voi interveni în mod direct în deciziile tactice exact cum făceam la AC Milan”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vali_r
vali_r  •  20 Septembrie 2022, 19:00

Iar legatura e niciuna. De ce fcsb si nu altii, de oriunde?

maradona79
maradona79  •  20 Septembrie 2022, 16:07

Asa se intampla si la fecesebe, de pilda Gigi Becali a fost acasa la Ratza dupa acesta semnase. Apoi, n-a mai fost.

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Septembrie 2022, 15:33

Managerii de top trebuie sa fie activi pe toate "palierele", nu doar la antrenorat. Trebuie sa fie antrenori, pedagogi, manageri, strategi, de toate. Nu e nimic iesit din comun sa vedem un performer de top precum Ancelotti ca e atent la absolut toate capitolele cand vine vorba de jucatorii lui. UCL-urile alea nu cresc in copac.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează