INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, aproape de un transfer tare » Mijlocașul pentru care oferă 65 de milioane de euro

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 22:53 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 23:29

Real Madrid este foarte aproape să se înțeleagă cu AS Monaco pentru transferul „închizătorului” Aurelien Tchouameni (22 de ani).

Tânărul mijlocaș defensiv francez este una dintre prioritățile liderului din La Liga pentru următoarea perioadă de transferuri. Tchouameni este un om de bază la AS Monaco, iar evoluțiile sale au atras atenția marilor cluburi din Europa.

CFR Cluj i-a stabilit prețul lui Petrila! » 4 cluburi interesate și-au anunțat prezența cu FCSB
CFR CLUJ - FCSB
CFR Cluj i-a stabilit prețul lui Petrila! » 4 cluburi interesate și-au anunțat prezența cu FCSB

Real Madrid, foarte aproape să-l transfere pe Aurelien Tchouameni

Conform presei din Spania, negocierile dintre cele două cluburi progresează de la săptămână la săptămână, însă în continuare există dezacorduri în ceea ce privește suma de transfer.

Florentino Perez, președintele Realului este dispus să ofere 65 de milioane de euro, dar monegascii vor mai mult. În luna septembrie a anului trecut, oficialii lui Monaco erau gata să-l vândă pe Tchouameni pentru 60 de milioane de euro, însă prestațiile convingătoare ale mijlocașului i-au convins să ridice pretențiile.

Totuși, șansele ca transferul să se realizeze sunt foarte mari. Juni Calafat, șeful departamentului de scouting al clubului din capitala Spaniei, l-a monitorizat atent pe internaționalul francez, iar concluziile sunt unele pozitive. 

Interesată de Tchouameni nu este doar Real Madrid, ci și Chelsea. Realizarea transferului depinde în mare măsură de sumele pe care sunt dispuse să le plătească cei doi giganți din fotbalul european.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Manchester City e pregătită de planul B, dacă transferul lui Haaland eșuează

Destinație surprinzătoare pentru Gareth Bale » Galezul este așteptat din vară

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează