INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 1-3

GALERIE FOTO Real Madrid, ținta ironiilor după înfrângerea cu Barcelona » Cele mai bune memeuri după Supercupa pierdută cu Barcelona

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 10:38 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 11:05

Barcelona a câștigat primul trofeu din acest an, după ce s-a impus categoric în fața lui Real Madrid, 3-1, în finala Supercupei Spaniei.

Formația lui Xavi a prestat un joc excelent și a dominat-o autoritar pe Real Madrid, campioana en-titre din La Liga reușind să câștige fără emoții primul El Clasico din 2023.

Cele mai bune meme-uri după Real Madrid - Barcelona

După meci, fanii Barcelonei nu au ratat ocazia a râde de marea rivală, potrivit Marca. Iar pe Twitter au apărut o serie de meme-uri în care catalanii râdeau de Real Madrid și de jucătorii echipei lui Carlo Ancelotti.

+18 FOTO

Barcelona, victorie cu Real Madrid în El Clasico

Barcelona nu i-a dat nicio șansă rivalei Real Madrid, pe care a învins-o categoric, scor 3-1, în finala Supercupei Spaniei, disputată în Arabia Saudită, la Riad. Madrilenii au fost de nerecunoscut și au punctat abia în prelungirile unui meci în care Lewandowski, Gavi și Pedri au „sclipit”.

Triumful în fața Realului, care aduce a 14-a Supercupă din vitrina catalanilor, are o semnificație aparte și pentru Xavi Hernandez: primul trofeu de la instalarea pe banca echipei la care a scris istorie ca fotbalist. El mai câștigase trofee în Qatar, nu și la Barça.

Episodul #251 din El Clasico a început în ritmul dictat de Barcelona. Lewandowski a irosit prima ocazie, în minutul 11, cap din interiorul careului puțin peste poartă. Două minute mai târziu, superstarul polonez a mai trecut o dată pe lângă gol: șutul său în forță de la marginea careului a fost respins in-extremis, în bară, de Courtois.

+18 FOTO

Realul a răspuns în minutul 18, când lovitura de cap a lui Benzema, venită după o centrare de manual a lui Mendy, s-a dus peste poartă. Pentru mai bine de o oră, avea să rămână unica ocazie a „Los Blancos”, eclipsați duminică seara de jocul sufocant al rivalilor. Defensiva lui Ancelotti a cedat pentru prima dată în minutul 33, când puștiul Gavi l-a învins pe Courtois după o pasă de geniu a lui Lewandowski.  

Rolurile s-au inversat în minutul 45, la ultima acțiune a primei reprize: Gavi s-a transformat în servant pentru Lewandowski, iar polonezul a îndeplinit o simplă formalitate, semnându-i într-o bună măsură sentința Realului.

Nici jucătorii veniți de pe bancă n-au adus un plus pentru Real, pentru care primul șut pe spațiul porții a venit abia în minutul 70. Între timp, pe lista marcatorilor a apărut și Pedri, care a înscris în minutul 69, din pasa aceluiași Gavi, omul meciului în fața rivalei de-o viață.  „Balonul de Aur” Benzema, o umbră aproape tot meciul, a înscris golul de onoare în prelungiri, o palidă consolare pentru fanii madrileni, pentru care 2023 n-a început cu cele mai bune premise. 

Rezumatul meciului Real Madrid - Barcelona 

Citește și: 

Shakira, ținta fanilor lui Real Madrid! Au dezgropat o poza de colecție: „Cine a dat Rolexul pe Casio?”

Carlo Ancelotti, iritat la conferință, după 1-3 cu Barcelona: „Umilință? Asta e lipsă de respect!” + Jucătorul care l-a lăsat „fără cuvinte” pe Xavi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  16 Ianuarie 2023, 11:57

@GSP - ne puteti face un tabel cu numarul de articole care incep cu titlu "hohote de ras!" din ultimul an? Am o impresie ca va repetati...

Jean33
Jean33  •  16 Ianuarie 2023, 11:29

probabil se asteapta ca toti fanii realului sa reactioneze virulent ... sa inceapa o galceava ... = audienta sporita :))) tot un meci amical ramane :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează