INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid - Cádiz 0-1. Zinedine Zidane: „N-avem scuze”

Real Madrid - Cádiz 0-1. Zinedine Zidane: „N-avem scuze” +8   FOTO
Real Madrid - Cádiz 0-1. Zinedine Zidane: „N-avem scuze”

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 11:20 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 11:28

Zinedine Zidane, 48 de ani, admite că nu era surprins dacă oaspeții marcau trei goluri până la pauză: ”Am jucat prost, n-am avut ritm și foame”. Nou promovata a câștigat toate meciurile de ”afară”

"Cádiz lasă cicatrice campioanei!", a titrat Marca după naufragiul Real incredibil (0-1) pe propriul teren (0-1). Nou promovata în LaLiga s-a impus în toate cele trei deplasări, Huesca, Bilbao plus Madrid, și i-a învins pe los blancos "afară" în premieră într-un meci oficial (în istoria de 110 ani!), după un egal și 15 eșecuri. Cu o săptămâna înaintea El Clasico, trupa lui Zidane nu arată deloc bine, iar până atunci are și duelul de la Donețk, în Ligă, cu fosta formație a lui Mircea Lucescu, Șahtior. Nu s-a mai întâmplat ca o campioană-lider să piardă în LaLiga în fața unui adversar abia venit din Segunda!

S-a accidentat și Ramos

Antrenorul francez a ieșit în față și a recunoscut sincer impasul. A vorbit despre atitudine și nu a căutat alibiuri, deși a făcut patru înlocuiri la pauză, după o repriză la discreția oaspeților, cu cinci ocazii în 15 minute: "Nu mă miram dacă ne-ar fi dat trei goluri. Au arătat mai mult ritm și dorință. Nu avem scuze, am jucat prost și n-am intrat fizic în meci, dar se poate întâmpla la fotbal. Ne-au lipsit multe lucruri și la acest nivel e tare complicat să pui probleme. Sunt trei puncte importante risipite și nimic în plus".

+4 FOTO

Bara țintită de Benzema spre final nu schimbă impresia dezolantă lăsată de Madrid, nevoit să-l scoată, preventiv, pe căpitanul Ramos, lovit la genunchiul stâng după un contact dur cu hondurianul Choco Lozano (autorul unicului gol), schimbat și el la pauză. 

Crotone - Juventus 1-1. Andrea Pirlo: „Suntem în construcție”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  18 Octombrie 2020, 14:58

ZIDANE E UN ANTRENOR BUN , INSA A PORNIT CU STANGUL SI TOATA CONSTRUCIA SE PRABUSESTE . EL I-A REINOIT CONTRACTUL LUI TONI KROS ,CARE STRICA TOT JOCUL MADRIDULUI , L-A LUAT PE HAZARD CARE N-ARE FATA DE REAL SI L-A DAT PE BALE CARE ESTE UN FOTBALIST URIAS. ACUM VREA SA-L DEA SI PE MODRICI ...???? CU CINE MAI JOACA ???????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează