INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, victorie spectaculoasă la revenirea pe Bernabeu după un an și jumătate

Real Madrid - Celta Vigo 5-2 // foto: Guliver/gettyimages +5   FOTO
Real Madrid - Celta Vigo 5-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 23:59 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 00:23

La revenirea pe Santiago Bernabeu după un an și jumătate, Real Madrid a obținut o victorie convingătoare cu Celta Vigo, scor 5-2, și a revenit pe primul loc în La Liga.

După un an și jumătate de la ultimul meci jucat pe „Santiago Bernabeu”, Real Madrid a revenit în casa ei. Prima repriză a fost una complicată pentru „los blancos”, care s-au văzut conduși în două rânduri.

Celta Vigo a deschis scorul în minutul 3, prin Santi Mina, care l-a „excutat” pe Thibaut Courtois după o serie de intervenții greșite ale lui Casemiro și Nacho.

Real Madrid, victorie spectaculoasă cu Celta Vigo. Hat-trick Karim Benzema 

Karim Benzema a restabilit echilibrul în minutul 24 cu un șut de la aproximativ 11 metri de poartă, după recentrarea lui Fede Valverde.

Totuși, oaspeții aveau să intre în avantaj la pauză. Franco Cervi a avut o execuție pretențioasă în minutul 32, cu călcâiul, lovind bara stângă a porții lui Courtois. Balonul a ricoșat tot la el, iar a doua oară nu a iertat.

A doua repriză le-a aparținut total albilor. În minutul 47, Karim Benzema a reușit „dubla”: lovitură cu cap în cross, după centrarea tânărului fundaș stânga Miguel Gutierrez.

Real a fost adusă în avantaj de Vinicius Jr, care a înscris în minutul 55 după o pasă pe culoar a lui Benzema. Recunoscut drept un jucător care irosește multe șanse de gol, Vinicius are deja 4 reușite în acest sezon, în doar 4 etape!

Eduardo Camavinga, gol la debutul la Real Madrid

Golul 4 a fost reușit de Eduardo Camavinga, mijlocașul transferat de la Rennes în perioada de mercato. După o incursiune a lui Modric, francezul a profitat de respingerea portarului oaspeților și a împins mingea în plasă.

Scorul final a fost stabilit de Karim Benzema, de la punctul cu var, după ce Vinicius Jr. a fost doborât în careul galicienilor.

Real Madrid - Celta Vigo // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - Celta Vigo // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - Celta Vigo // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - Celta Vigo // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - Celta Vigo // foto: Guliver/gettyimages
+1 FOTO

Clasament La Liga: Real Madrid, pe primul loc 

Real Madrid ajunge la 10 puncte după 4 etape și revine pe primul loc în campionat, la egalitate de puncte cu Valencia și Atletico Madrid. Golaverajul trupei lui Carlo Ancelotti este identic cu cel al „liliecilor”, +7, dar Real a înscris mai multe goluri, 13, față de 9.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cosmin Contra, debut perfect în Arabia » Și-a zdrobit adversara și a urcat pe primul loc

Vestea așteptată de fanii Barcelonei! Ansu Fati, foarte aproape să semneze un nou contract

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  13 Septembrie 2021, 10:06

Inchisoare pentru infractorul Perez.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează