INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - CELTA VIGO 2-0

REAL MADRID - CELTA VIGO 2-0 // Controverse mari de arbitraj la revenirea lui Zidane pe bancă: cum au rezolvat arbitrii și VAR-ul 4 faze critice

Isco a înscris la revenirea printre titularii Realului după o fază controversată // FOTO: Reuters
Isco a înscris la revenirea printre titularii Realului după o fază controversată // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 18:44

Real Madrid a învins-0 pe Celta Vigo, 2-0, în meciul care a consfințit revenirea pe bancă a lui Zinedine Zidane. Meciul a fost marcat de mai multe decizii luate cu ajutorul sistemului VAR. 

După 0-0 în primele 45 de minute, echipa lui Zinedine Zidane a mizat totul pe cartea atacului în repriza secundă. Los blancos au înscris pentru prima oară în minutul 56, prin Modric, însă reușita croatului a fost anulată de VAR.

Motivul? Șutul superb de la distanță s-a dus pe direcția pe care se aflau doi dintre colegii săi, care au influențat în mod evident faza. 

Într-o intervenție avută la Marca, arbitrul Andujar Oliver a confirmat că VAR a procedat corect anulând golul lui Modric. 

Contoverse și la golul lui Isco

Până la urmă, Real a deschis scorul în minutul 62, prin Isco. Nici de aici nu au lipsit controversele, iar VAR a fost din nou pus la treabă.

Sistemul a decis ca golul lui Isco să fie validat, o adevărată descătușare pentru jucătorul renegat în mandatul lui Santiago Solari. 

Trebuia Bale eliminat? 

În minutul 44, Bale l-a lovit dur cu cotul pe Kevin Vázqueza, însă arbitrul i-a arătat galezului doar cartonașul galben. Pe Twitter, fanii au fost de părere că starul galez de 29 de ani ar fi trebuit să fie eliminat. 

Asensio a cerut un penalty, var nu s-a putut pronunța 

Asensio a cerut să fie verificată o fauză petrecută cu 5 minute înainte de finalul reprizei, când mijlocașul Realului a căzut într-un duel cu Kevin Vázquez.

Până la urmă, s-a stabilit că faultul a fost comis în afara careului, iar arbitrul de centru nu poate utiliza videoarbitrajul atunci când faza se petrece în afara careului de 16 metri. 

VIDEO cu golul controversat al lui Isco

Vezi aici detalii de la Real Madrid - Celta Vigo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Martie 2019, 21:05
Postat de lapusneanul pe 16 Martie 2019, 19:14

daca intervenea VAR la golul lui isco nu se acorda , benzema e in afara jocului ,era prea de tot sa fie anulat si acest gol, real joaca acasa..hahaha.

daca si la stop cadrul asta il vezi pe Benzema in offside, trebuie sa schimbi dioptriile.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  16 Martie 2019, 20:27

Benz e parca pe linie , tine-ti minte ca mainile nu se pun totusi e greu de spus, de ce nu traseaza o linie sa fie mai clar. Golul anulat a fost greu dar corect si la Asensio mi sa parut fault. Slabi arbitri in Spania

neaga1900
neaga1900  •  16 Martie 2019, 20:00

La golul lui isco au fost doi jucatori in ofsside , dar nu si cel ce a primit mongea(Benzema) care a si pasat decisiv deatfel. Var ul a decis bine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează