INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID // Cheia pentru revenirea de formă a Realului: ideea implementată de Santiago Solari funcţionează perfect!

Gareth Bale şi Sergio Reguilon sau imaginea a două generaţii complet diferite // FOTO: Guliver/Getty Images
Gareth Bale şi Sergio Reguilon sau imaginea a două generaţii complet diferite // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 18:31

Real Madrid traversează o revenire de formă după câteva luni în care jocul madrilenilor a fost caracterizat prin inconstanță: campioana Europei are 3 victorii consecutive în La Liga, 2-1 cu Betis, 2-0 cu FC Sevilla și 4-2 cu Espanyol, și a revenit în calculele pentru locul 2. Madrilenii sunt pe 3, cu 39 de puncte, la 5 lungimi de Atletico Madrid.

Cotidianul Marca a publicat astăzi o analiză asupra ultimelor evoluții
ale echipei lui Solari și a lăudat mixul implementat de tehnician în echipă:
o combinație eficientă între jucătorii experimentați, cum ar fi Sergio Ramos, Luka Modric, Gareth Bale și Karim Benzema, și tinerii apăruți în ultima vreme în prima echipă, cum ar fi Sergio Reguilon, 22 de ani, și Vinicius Junior, 18 ani.

Reguilon i-a luat locul în formula de start lui Marcelo, starul brazilian fiind mai mult  rezervă la ultimele meciuri ale Realului.

În plus, forma bună a lui Vinicius Junior l-a determinat pe Solari să-l
utilizeze extrem de des în flancul stâng al atacului, iar brazilianul nu a dezamăgit, având evoluții apreciate în ultimele meciuri.

Evoluțiile din ce în ce mai bune ale celor doi tineri au fost susținute și de revenirea la formă maximă a lui Ramos, Benzema și Modric, care au fost determinanți în ultimele partide din campionat. În plus, Gareth Bale a revenit după ultima accidentare și a făcut un meci excelent cu Espanyol, reușind să înscrie golul 100 în tricoul Realului.

Vezi şi: Pep Guardiola aruncă în aer fotbalul european! A exclus-o pe Real Madrid din top 3 cluburi: „De ce spun că ele sunt cele mai bune?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează