INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid vrea să transfere de la Bayern Munchen » Pentru cine insistă Ancelotti

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 10:29 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 10:49

Real Madrid este interesată de transferul lui Corentin Tolisso (27 ani), mijlocașul francez al celor de la Bayern Munchen. Fotbalistul este una dintre dorințele lui Carlo Ancelotti, în cazul în care italianul va continua și din sezonul viitor pe „Bernabeu”.

Corentin Tolisso este unul dintre jucătorii al căror contract se încheie pe 30 iunie, neintenționând să-și reînnoiască înțelegerea cu Bayern Munchen. Astfel, mai multe echipe de top din Europa sunt interesate de serviciile jucătorului francez.

Ce a făcut „timidul” Tavi Popescu la examenul pentru permisul de conducere + Dezvăluiri în direct: „Are el timp de așa ceva?”
FCSB
Ce a făcut „timidul” Tavi Popescu la examenul pentru permisul de conducere + Dezvăluiri în direct: „Are el timp de așa ceva?”

Tolisso, dorit de Real Madrid

Ancelotti și-l dorește pe Tolisso la Real, considerându-l o opțiune foarte bună pentru a întări mijlocul îmbătrânit al liderului din La Liga, conform publicației spaniole fichajes. 

Internaționalul francez nu a atins niciodată nivelul la care se așteptau oficialii clubului din Bavaria, asta și pentru că a suferit mai multe accidentări care l-au împiedicat să evolueze cu regularitate. Bayern Munchen nu este interesată să-i prelungească contractul, ceea ce ar însemna că Real Madrid îl poate aduce gratis, chiar în această vară.

Totul depinde de transferul lui Tchouaméni la Real Madrid

Prima opțiune pentru Florentino Perez rămâne tânărul Aurelien Tchouameni. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a devenit, încet dar sigur, unul dintre cei mai căutați mijlocași din Europa. Francezul a ieșit în evidență mulțumită prestațiilor foarte bune avute la AS Monaco, acolo unde a devenit un titular încă din sezonul trecut.

Madrilenii consideră că francezul are un potențial uriaș, motiv pentru care și-l doresc în lot ca rezervă a lui Casemiro pentru moment și, ulterior, ca pe un înlocuitor al acestuia, atunci când brazilianul va da semne de oboseală.

Dacă transferul nu se poate realiza, atunci sunt șanse mari ca madrilenii să se reorienteze și să-l aducă pe „Bernabeu” pe Corentin Tolisso.

21 de goluri și 15 pase de golsunt cifrele lui Tolisso în cele 117 meciuri jucate pentru Bayern Munchen

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Thomas Tuchel rămâne rezervat în privința returului cu Real Madrid: „Câte echipe au revenit? Este realist să te gândești că dubla e terminată”

Repercusiuni pentru Ronaldo după ce i-a spart telefonul unui copil » S-au dezis de starul lui Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează